Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να δεχτεί την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ο κ. Τσίπρας και γενικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα δεχτούν να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών, με χρήματα του ελληνικού λαού, χωρίς να έχει το ελληνικό κράτος άμεσα τώρα, δικαίωμα ψήφου με τις μετοχές που θα πάρει, πληρώνοντας με τα χρήματα των φορολογουμένων. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, αλλά, αφού αναγκαστικά το ελληνικό κράτος θα πάρει μέσω της ανακεφαλαιοποίησης την διοίκηση των τραπεζών, θα πρέπει να ελεγχθούν και όλα τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα τους.
Εννοείται ότι θα πρέπει η νέα κυβέρνηση να κινηθεί προς την κατεύθυνση της κρατικοποίησης και της Τράπεζας της Ελλάδος και φυσικά θα πρέπει να γίνει έλεγχός της.
Μαζί με την καταγγελία του μνημονίου και την θέσπιση της απλής αναλογικής, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με δικαίωμα ψήφου στο κράτος, πιστεύουμε ότι θα είναι από τα βασικότερα θέματα που θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να θέσει στα υπόλοιπα κόμματα, ως ένα ελάχιστο πλαίσιο συνεργασίας.
hassapis-peter.blogspot.com

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>