Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πέφτουν τα ενοίκια – Παραμένουν ξενοίκιαστα τα διαμερίσματα

Μέσα σε ένα χρόνο τα ενοίκια σε γκαρσονιέρες, δυάρια, τριάρια και τεσσάρι έχουν παρουσιάσει σημαντικότατη πτώση η οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους της αγοράς ακινήτων αγγίζει το ακόμα και το 30%.

Μάλιστα τα χιλιάδες διαμερίσματα που παραμένουν ξενοίκιαστα δημιουργούν στην αγορά υπερπροσφορά η οποία φέρνει ακόμη χαμηλότερα ενοίκια. Την ίδια ώρα οι απελπισμένοι πλέον ιδιοκτήτες που αναζητούν ενοικιαστές με το τουφέκι δέχονται να ρίξουν έως και 20% το μίσθωμα.

Βέβαια από την οικονομική κρίση που χτύπησε και την αγορά του real estate δεν γλύτωσαν ούτε τα μεγάλα διαμερίσματα, επιφανείας 120 τ.μ. και άνω, αφού η ενοικίασή τους είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων οι μειώσεις φτάνουν ακόμη και το 40%.

[sc:Πηγή id=”http://www.tsantiri.gr/ellada/peftoun-ta-enikia-%E2%80%93-paramenoun-xenikiasta-ta-diamerismata.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tsantirigr+%28www.tsantiri.gr%29″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>