Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Οι νέες καταληκτικές ημερομηνίες

Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα δώσει το υπουργείο Οικονομικών ύστερα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο σύστημα TAXISnet και είχαν σαν αποτέλεσμα την αδυναμία υποβολής δηλώσεων για τις επιχειρήσεις που έληγε σήμερα.

Η παράταση θα δοθεί με απόφαση του κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη και θα αφορά τόσο τα νομικά όσο και τα φυσικά πρόσωπα. Για τα πρώτα η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 26η Αυγούστου και για τα φυσικά πρόσωπα η 28η Αυγούστου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που παρατηρηθούν πάλι προβλήματα στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων το υπουργείο Οικονομικών είναι διατεθειμένο να δείξει ανοχή 2 ως 3 ημερών μετά τη λήξη των προθεσμιών και να μην επιβάλει τα πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής δηλώσεων που προβλέπει ο νόμος.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως μόλις πριν 24 ώρες το υπουργείο Οικονομικών είχε “απειλήσει” ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Είχε λογαριάσει όμως χωρίς το… TAXISnet, που το βράδυ της Τετάρτης έβαλε… STOP στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των επιχειρήσεων!

Οι λογιστές, καθώς και λοιποί φορολογούμενοι αδυνατούσαν να μπουν στο σύστημα και να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις των επιχειρήσεων εγκαίρως.

Αιτία για το… μπλόκο ήταν, σύμφωνα με την εκτίμηση των λογιστών, η υπερφόρτωση του συστήματος, αφού μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών πως δεν πρόκειται να δοθεί παράταση, όσοι δεν είχαν υποβάλει δήλωση, έτρεξαν να το κάνουν!

Αλλά όσοι προσπάθησαν μόλις έβαλαν τον κωδικό τους αντί να μπουν στην καρτέλα τους έβλεπαν το μήνυμα: “Μη δυνατή η εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου”.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης συνεπάγεται κυρώσεις για τους φορολογουμένους όπως:

– Πρόστιμο 100 € (σε περίπτωση μη τήρησης βιβλίων).
– Προσαύξηση φόρου 0,73% για κάθε μήνα, στο ποσό του φόρου.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>