Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
Minilink

Ποιος έχει πιο πολλές συνιστώσες; Ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Ν.Δ.;

του Στρατή Μαζίδη

Το ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε η πλειοψηφία ως το κόμμα που αποτελείται από συνιστώσες, η Νέα Δημοκρατία όμως φαίνεται πως τον ξεπερνά κατά πολύ.
Ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί πολιτικά αν καταφέρει να είναι πάλι πρώτο κόμμα στις 17 Ιουνίου, τη μετέτρεψε σε κόμμα συνιστωσών.

Συνιστώσες που όμως δεν έχουν καμία κοινή συνισταμένη αφού όλες έχουν διαφορετική ατζέντα.

Για παράδειγμα η συνιστώσα που ακούει στο όνομα Σαμαράς έκανε το άνοιγμα για τη δημιουργία πατριωτικού ευρωπαϊκού (αλήθεια που κολλάει το ένα με το άλλο; ) κεντροδεξιού μετώπου στην ύστατη απόπειρα να κόψει πάλι πρώτος το νήμα και να διασωθεί στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνοντας παράλληλα και τη μερίδα του λέοντος στην επόμενη διακυβέρνηση.

Η συνιστώσα όμως των Σαμαρικών είναι άκρως απογοητεύμενη από την επανεισαγωγή των “φέουδων” στο κόμμα και του αδειάσματος πολλών στελεχών της από καίριες θέσεις όπως π.χ. του κου Λαζαρίδη.

Στον αντίποδα σημειώνουμε τη συνιστώσα των Ντορικών-Μητσοτακικών η οποία αναθάρρησε με την επάνοδο της κας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία. Η συνιστώσα αυτή γνωρίζει πολύ καλά πως η Ντόρα επέστρεψε προσβλέποντας στην εκλογική αποτυχία της 17ης Ιουνίου και το θέμα ηγεσίας που θα τεθεί το ίδιο βράδυ.

Επιπλέον υπάρχει η συνιστώσα των βουλευτών αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι ήρθαν από το ΛΑ.Ο.Σ. (πάλαι ποτέ ακροδεξιό κόμμα) αφού έβριζαν τη Νέα Δημοκρατία ευελπιστώντας στην επάνοδό τους στο Κοινοβούλιο μέσω μιας τοποθέτησής τους σε εκλόγιμη θέση στις λίστες των ψηφοδελτίων ως ένα δώρο του μεγάλου ηγέτη της κεντροδεξιάς Αντώνη Σαμαρά.

Υπάρχει όμως και η συνιστώσα των εκλεγμένων βουλευτών, οι οποίοι έδωσαν τον αγώνα τους, εξελέγησαν παλληκαρίσια και τώρα ο μπαμπάς Αβραάμ πρέπει να θυσιάσει 6-7 Ισαάκ από δαύτους ώστε να ποιήσει το θέλημα των μεταγραφών του. Η μόνη διαφορά με την αληθινή ιστορία είναι πως ο σύγχρονος Αβραάμ πραγματικά θα σφάξει στο γόνατο ορισμένους εκλεγέντες βουλευτές.

Σημειώνουμε τη συνιστώσα των Καραμανλικών οι οποίοι περιμένουν ακόμη πότε θα μιλήσει ή θα κινηθεί ο πάλαι ποτέ καταλληλότερος πρωθυπουργός.

Αναφέρουμε τη συνιστώσα του δικτύου 21 που αποτελείται μόνο από ένα, τον κο Κρανιδιώτη ο οποίος δεν έπεισε το εκλογικό σώμα και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Σαμαράς με την περίπτωσή του.

Προσθέτουμε τη συνιστώσα του ΚΕΠ (πάλαι ποτέ Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών) του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Τέλος υπάρχει και η συνιστώσα της κομματικής βάσης η οποία τα τελευταία χρόνια συρρικνώνεται με σταθερό ρυθμό βλέποντας όλα όσα γίνονται.

Τώρα που το ξανασκέπτομαι μάλλον δεν πρόκειται για συνιστώσες. Περισσότερο μου θυμίζουν σκόρπια κομμάτια από ένα παλιό παζλ…

[sc:Πηγή id=”http://freepen.gr/politiki/4950/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>