Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

«Πολιτικός σεισμός» στην Ελλάδα, λένε τα διεθνή ΜΜΕ

Για “πολιτικό σεισμό” στην Ελλάδα κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και επισημαίνουν ότι τα δύο μεγάλα κόμματα τιμωρήθηκαν, ενώ στη χώρα εγκυμονεί κίνδυνος ακυβερνησίας.

Για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο γίνεται ειδική αναφορά απ΄όλα τα ξένα μέσα.

“Τα δύο μεγάλα κόμματα είναι οι μεγάλοι ηττημένοι των εκλογών”, γράφει η γαλλική εφημερίδα Liberation υπογραμμίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή κατάφερε να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Για τη γερμανική Handelsblatt, ο τίτλος είναι ενδεικτικός: “Εξτρεμιστές στο κοινοβούλιο της Αθήνας- πολιτικός σεισμός στην Ελλάδα, στις εκλογές οι ψηφοφόροι εξέφρασαν την οργή τους για την πολιτική λιτότητας και την οικονομική κατάρρευση της χώρας”.

Το Reuters τονίζει πως, “οι Ελληνες, εξοργισμένοι με την οικονομική κατάσταση, εγκαταλείπουν τα δύο κόμματα της κυβέρνησης”.

“Τεράστεις απώλειες για τα δύο κόμματα του ελληνικού συνασπισμού”, υποστηρίζει το BBC επισημαίνοντας ότι το αποτέλεσμα δείχνει την οργή των Ελλήνων ψηφοφόρων για τα μέτρα λιτότητας.

Για τις “δραματικές απώλειες” των δύο μεγάλων κομμάτων κάνει λόγο η Frankfurter Allgemeine Zeitung. “Κακός ελληνικός οιωνός- το εκλογικό αποτέλεσμα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και πάλι μαύρα σύννεφα πάνω από την Αθήνα”, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική εφημερίδα και σημειώνει ότι τα πράγματα ήρθαν τελικά πολύ χειρότερα απ’ ό,τι αναμενόταν.

“Οι ψηφοφόροι στράφηκαν σε ριζοσπαστικότερους σχηματισμούς” γράφει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Ανάλογη η εικόνα που μεταφέρει στο site του το περιοδικό Der Spiegel.

Για την γερμανική έκδοση των Financial Times, “Νεοναζί μπαίνουν στο κοινοβούλιο. Οι εκλογές έφεραν την καταστροφή για τους συντηρητικούς και τους σοσιαλδημοκράτες”.

“Οι Ελληνες τιμωρούν τους ευρωμεταρρυθμιστές” είναι ο τίτλος άρθρου στην εφημερίδα Bild.

“Τιμωρία υπέστη στην κάλπη ο κυβερνητικός συνασπισμός , ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην είσοδο της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Το πρακτορείο Associated Press σημειώνει πως δεν υπάρχει προφανής κυρίαρχος και κανένας από τα τρία πρώτα κόμματα δεν συγκεντρώνει αυτοδυναμία.

Με τον εύγλωττο τίτλο: «Οι Γάλλοι και οι Έλληνες έστειλαν μήνυμα στη Γερμανία» το αμερικανικό οικονομικό δίκτυο MarketWatch σχολίασε τα αποτελέσματα από την διπλή εκλογική μάχη στη χώρα μας και στη Γαλλία.

Σε μια πρώτη αποτίμηση των … μηνυμάτων της κάλπης, οι σχολιαστές του δικτύου τονίζουν πως οι ψήφοι Ελλήνων και Γάλλων ένα μάθημα προς τους Ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες. Πρωτίστως προς την γερμανική κυβέρνηση που τώρα καλείται να λάβει το μήνυμα και να αναλάβει τις ευθύνες της για άμεση επίλυση του προβλήματος της οικονομικής κρίσης στην Ευρωζώνη, όχι όμως με την σημερινή «συνταγή» της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας και των σκληρών μέτρων λιτότητας που, όπως έδειξαν οι κάλπες, δεν ενστερνίζονται οι Ευρωπαίοι, ούτε είχαν υπολογίσει το «κόστος» τους οι Ευρωπαίοι πολιτικοί.

Κάπως έτσι, την Κυριακή το βράδυ, ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, προστέθηκε στη λίστα των Ευρωπαίων ηγετών που καταψηφίσθηκαν λόγω ακριβώς της διαρκώς αυξανόμενης οργής των πολιτών  για τα μέτρα λιτότητας και την πολιτική που ακολουθείται. Και κάπως έτσι οι Έλληνες ψηφοφόροι, εξοργισμένοι από τη λιτότητα, εξέλεξαν μια νέα Βουλή που θα δυσκολευθεί πολύ να συγκροτήσει κυβέρνηση, ενώ εξίσου δύσκολα θα καταφέρει να τηρήσει τις δεσμεύσεις και τα χρονοδιαγράμματα απέναντι στους εταίρους της.

Το συμπέρασμα της εκλογικής μάχης σε Γαλλία και Ελλάδα είναι, σύμφωνα με τους σχολιαστές του MarketWatch, πως Μέρκελ και λοιποί Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να «μάθουν το μάθημα που τους έδωσαν οι ψηφοφόροι».

Πηγή


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>