ΠΡΟΒΑΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΚΤΑΚΤΟ άρθρο φωτιά με το που θα σταματήσει το πάρτυ στον Γενικό Δείκτη!

Από τις 640 μονάδες  Γενικού Δείκτη σας φωνάζω με γραπτό τρόπο: ΠΡΟΒΑΤΑ μην πουλάτε διότι θα δακρύσετε και στην συνέχεια θα κλάψετε ΓΟΕΡΑ!

ΠΡΟΒΑΤΑ μην πουλάτε διότι θα δακρύσετε και στην συνέχεια θα κλάψετε ΓΟΕΡΑ!

ΠΡΟΒΑΤΑ μην πουλάτε διότι θα δακρύσετε και στην συνέχεια θα κλάψετε ΓΟΕΡΑ!

αλλά που εσείς ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ και SELL!!!

Επίσης σας είχα κατ’ επανάληψη γράψει ότι ΑΝ αγόραζα ΕΓΩ μια τράπεζα στην Ελλάδα αυτή θα ήταν μόνο η ΑΛΦΑ όχι γιατί είμαι INSIDER -χαχαχαχα εδώ ΓΕΛΑΩ ΕΓΩ μ΄αυτούς- απλά διότι ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΤΩΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ στα 0,40 ευρώ …πάρτε και το Link από πότε τα έγραφα τα 0,40 ευρώ. Είπατε τίποτις;.

Βέβαια όσοι δεν πήραν μυρωδιά την ΑΝΟΔΟ τι κάνουν; ΧΑΧΑΧΑ βρε ΠΡΟΒΑΤΟΥΛΗ ψάχνουν να δουν γιατί ανεβαίνει και ποιος το ανεβάζει! ΧΟΧΟΧΟΧΟ μια ζωή ψάχνουν εκεί που δεν υπάρχουν λεφτά και είναι πολλοί πανάθεμά τους. Η αλήθεια είναι ότι το 99,5% των ενεργών κωδικών σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ παραπάνω τεμάχια ΑΛΦΑ από όσα είχαν -όσοι βέβαια είχαν- στα 0,40 ευρώ, ενώ το 88% δεν αγόρασε ΑΛΦΑ από τα 0,40 έως τα σήμερις που έκλεισε στα1,52 ευρώ. Θα μου πεις που τα ξέρω; Υποθέτω ΠΡΟΒΑΤΟΥΛΗ, κοιτώντας τις κινήσεις σε γνωστά ΠΡΟΒΑΤΟφόρουμ ΧΟΧΟΧΟΧΟ πολύ κλάμα έχει πέσει ΧΟΧΟΧΟΧΟ. Ξέρω ξέρω θα βρεθούν και μερικά παρατηρικά ΠΡΟΒΑΤΑ που θα πουν: Μα κι ΕΣΥ Φραπεζίτη δεν πήρες ΑΛΦΑ άσχετα αν είπες ότι ΜΟΝΟ την ΑΛΦΑ θ΄’αγόραζες στο 0,40! Απαντώ : Η αλήθεια είναι ότι ΕΓΩ δεν πήρα, βέβαια δεν ισχύει το ίδιο για τους φίλους μου και όχι μόνο. Όπως έχω ξααναγράψει άλλο το προσωπικό μου χαρτοφυλάκιο κι άλλο το επαγγελματικό. Ποτέ δεν είναι ίδια για λόγους δικής μου αρχής. Τώρα θα μου πεις ότι κάτι αΧΑρταξίες και κάτι άλλα ζώα από το super market ζώων θα λένε δε σε πιστεύουμε! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ είπαμε επειδή δεν έχει νόημα να ισοπεδώνω τα ΜΗΔΕΝΙΚΑ σήμερα θα σας γράψω αυτό που υπόσχεται ο τίτλος πάντα βέβαια με τον δικό μου τρόπο και στην ποσότητα που ΕΓΩ θέλω να δώσω. Για την ποιότητα δεν γράφω τίποτα διότι αυτή την αφήνω να την κρίνουν άλλοι όσοι και όσο μπορούν βεβαίως βεβαίως…

Γιατί οι ξένοι δεν συμμετέχουν στην ΑΝΟΔΟ των τραπεζών;

 

Οι ΣΟΒΑΡΟΙ ξένοι δεν μπορούν εκ του καταστατικού να συμμετάσχουν στην ΜΠΑΝΑΝΟαγορά της Ελλάδας. οπότε ακόμα κι αν οι Έλληνες τους είχαν σφυρίξει να έρθουνε στο πάρτυ της ΑΛΦΑ της ΕΤΕ, της ΠΕΙΡΑΙΩΣ αυτοί δεν θα μπορύσαν να έρθουν με νόμιμο τουλάχιστον τρόπο. Αφήστε που έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια τις Ελληνικές Τράπεζες μαζί και τις Ευρωπαικές.

Η άνοδος όποτε κι αν ερχόταν θα έπρεπε να ξεκινήσει με Ελληνικά κεφάλαια σε αντίθεση με ότι σας έχουν μάθει οι μπανκονέοι, οι Φάπες Φτούπες και άλλοι άμπαλοι δημοσιοκάφροι. Το όλο ράλλυ θα ξεκινήσει με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ το είχαν πει και οι Γερμανοί σε ανύποπτο χρόνο όταν είχαν έρθει Ελλάδα και ρωτούσαν πως περιμένετε να επενδύσουμε στην Ελλάδα ότι οι Ελληνάρες δεν βάλουν πρώτοι χρήμα στην χώρα τους; Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα φτάσουν τις τράπεζες σε μια τιμή, θα τελειώσει το PSI+ -ελπίζω- θα γίνουν αναβαθμίσεις και ύστερα θα έρθουν οι ΞΕΝΟΙ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΙ στις ΑΜΚ των Τραπεζών.  Εννοείτε ΠΡΟΒΑΤΟΥΛΗΔΕΣ ότι ΟΛΕΣ οι ΑΜΚ υπέρ ΝΕΩΝ και ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ θα γίνουν στα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ των τραπεζών για να τις καλύψουν οι ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ. Οπότε όπως καταλάβατε ΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΡΟΒΑΤΟΥΛΗΔΕΣ και δημοριοκάφροι της ΦΑΠΑΣ οι ΞΕΝΟΙ θα έρθουν μόνο όταν τελειώσουν όλα όσα ανέφερα παραπάνω και φυσικά με την ΑΛΦΑ είναι τουλάχιστον πάνω από 2 ευρώ και  η ΕΤΕ πάνω από 3 ευρώ ώστε να έχουν περιθώριο να μπουν στον πάτο αυτόν που εσείς δεν αγοράσατε.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα αντιληφθείτε ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ των Τραπεζών…

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ…

Η ΑΛΦΑ να φτάνει στα 2,4 ευρώ

Η ΕΤΕ να φτάνει στα 3,6 ευρώ

ΘΕΟΣΤΑΛΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Ο Fapas Θτούπας ανακοινώνει μέσω της γνωστής στήλης γέλιου στους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ότι είναι εποχή για αγορές τραπεζικών χαρτιών ή συμμετοχή στις ΑΜΚ που θα ανακοινωθούν. Σε μια τέτοια περίπτωση ξεχνάμε τα διαγράμματα και απλά κάνουμε το ανάποδο που προτείνει. Είναι τσεκαρισμένο χασούρι.

Πάμε στην υπόλοιπη αγορά…

Θα κάνω μια αναφορά στην ΔΕΗ. Την τελευταία φορά που είχα δώσιε τιμή στόχο για την ΔΕΗ ήταν ότι θα χάσει οριακά τα 3 ευρώ. Όταν  έφτασε η ΔΕΗ στα 3,16 ευρώ αφού μου είχα δώσει συγχαρητήρια που έφτασε πολύ κοντά στην ΤΙΜΗ ΣΤΟΧΟ που είχα δώσει. Όμως τότε είχα γράψει και είχα πει και σας το είχε μεταφέρει καιο ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ με σχόλιο του στο blog ότι: Η ΔΕΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ. Σήμερα είναι στα 3,98 ευρώ.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ…

Πλάκα κάνετε!!! Δεν υπάρχει διαγραμματική εικόνα για πρόβλεψη σε μεγάλη χρονική διάρκεια διότι τα χαρτιά είναι ΣΠΑΣΜΕΝΑ διαγραμματικά και όχι μόνο. 

ΔΕΗ: Έχει ολοκληρώσει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΤΩΤΙΚΟ κύκλο και πλέον μόνο αν καταφέρει να βρεθεί ισχυρά πάνω από τα 4 ευρώ τότε θα βελτιωθεί κι άλλο εικόνα της. Γενικά πάνω από τα 7 ευρώ θα κοιτάξω το διάγραμμά της. STOP LOSS 3,5 ευρώ.

ΙΝΛΟΤ: Φαίνεται να έχει ολοκληρώσει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΤΩΤΙΚΟ κύκλο και κινείται προς τα 1,8 ευρώ. Άρα μέχρι να φτάσει μη με ενοχλείτε. STOP LOSS 0.78 ευρώ.

ΤΕΝΕΡΓΑ: Είχα γράψει σε σχόλιο μου όταν η ΓΕΚΤΕΡΝΑ ήταν στα 0,6 ευρώ ότι: Όσοι θέλουν να ρισκάρουν στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ τα 0,6-0,62 ευρώ είναι πολύ καλή περιοχή εισόδου. Λοιπόν η ΓΕΚΤΕΡΝΑ σήμερα βρίσκεται στα 0,865 ευρώ. Για να βρεθεί η ΤΕΝΕΡΓΑ στην ίδια διαγραμμαιτκή θέση που βρίσκετια σήμερα η μαμά ΓΕΚΤΕΡΝΑ θα πρέπει να πάει στα 2,5 ευρώ.

ΕΤΕΜ: Φαίνεται ότι έχει ολοκληρώσει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΤΩΤΙΚΟ κύκλο και πλέον κοιτάει στα 0,6 ευρώ. Οπότε μέχρι να φτάσει μη με ενοχλείτε. STOP LOSS  0,21 ευρώ.

Γράφω αυτά , υπάρχουν και πολλά άλλα, όμως επέλεξα ένα μεσαίο (ΔΕΗ), δύο μικρά (ΙΝΛΟΤ, ΤΕΝΕΡΓΑ) και ένα penny (ΕΤΕΜ) . Βέβαια όσοι παρακολουθούν τα σχόλια μου έχουν εικόνα και για άλλα χαρτιά που έχω γράψει ότι έχω.

Κλείνω μ’ενα ερώτημα που θέλετε να κάνετε: Αν είδαμε τον πάτο των Τραπεζών και του ΧΑ;

Οι Τράπεζες για μένα είναι τελειωμένες ΚΕΡΔΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ . Το όλο παιχνίδι γίνεται για να τις φτιάξουν και να τις πουλήσουν στα ΠΡΟΒΑΤΑ σε πρώτη φάση. Τώρα για το ΧΑ αν το ΧΑ δεν ήταν στην Ελλάδα θα έλεγα ότι είδαμε τον πάτο. Όμως επειδή εκεί είναι Ελλάδα δεν το λέω. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΑΤΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ STOP LOSS. Εδώ έχω STOP LOSS στην Αμερική δεν θα έχετε στην Ελλάδα που είναι είναι το κατεξοχήν χρηματιστήριο του LOSS!!!! XOXOXOXO

Τελευταίο σχόλιο: Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και να είναι λάθος η αρχική υπόθεση για πιο λόγο ανεβαίνει και απλά να είναι ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι που ψάχνει ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΑΡΙΔΑ για να μπορέσει να μπει η ΜΑΡΙΔΑ στις ΑΜΚ των τραπεζών θα πρέπει να κρατούνε το υπόλοιπο σύστημα ζεστό, π.χ η ΔΕΗ είναι μια καλή και φθηνή λύση και όχι μόνο.

Υ.Γ1: Η φωτογραφία που έβαλα δεν είναι τυχαία! Η γυμνή που σας καίει το πάνω και το κάτω κεφάλι είναι η αγορά που ανεβαίνει κι εσείς από την πολύ κάψα καήκατε  πριν την ακουμπήσατε.

ΥΓ2: Από αυτό το post ότι άλλο χαρτί θα προκύπτει θα το γράφω με σχόλιο τουλάχιστον μέχρι να φτιαχθεί -αν φτιαχθεί- το ΝΕΟ BLOG. Π.χ αν τα ΠΛΑΘ κάνουν διήμερο κλείσιμο πάνω από τα 0,55 ευρώ τότε θα δώσει στόχο τα 1,2 ευρώ.

Τί δεν καταλάβατε;

frapezitis.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *