Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Προειδοποιεί για την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γαλλίας η Moody΄s

Η πρόσφατη αύξηση του επιτοκίου δανεισμού της γαλλικής κυβέρνησης αλλά και οι ασθενέστερες αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, ενδέχεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην αξιολόγηση για την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, προειδοποιεί η Moody’s, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

«Το επίμονα υψηλό κόστος χρηματοδότησης σε συνδυασμό με το επιδεινούμενο οικονομικό outlook θα μπορούσε να διογκώσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, με αρνητικές επιπτώσεις για την πιστοληπτική ικανότητα», φέρεται να επισημαίνει ο οίκος.

Σημειώνεται ότι η Moody’s βαθμολογεί την Γαλλία με την κορυφαία διαβάθμιση «ΑΑΑ». Στις 17 Οκτωβρίου ο οίκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός «αρνητικού» outlook για την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γαλλίας εντός των επόμενων τριών μηνών, σε περίπτωση που το κόστος διάσωσης των τραπεζών ή άλλων κρατών-μελών της Ευρωζώνης δημιουργούσε πιέσεις στον προϋπολογισμό της.

Πηγή:www.capital.gr

www.capital.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>