Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
 • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καταθέτει την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση νόμου για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών θα καταθέσει την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ με κύριο χαρακτηριστικό την ολική ή μερική διαγραφή των χρεών προς τις τράπεζες.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, εκ των εισηγητών της πρότασης νόμου, μιλώντας σε ανοιχτή διαβούλευση που έγινε σήμερα, Τετάρτη, παρουσία εκπροσώπων κοινωνικών και καταναλωτικών οργανώσεων είπε: «Η πρόταση νόμου που επεξεργάστηκε η κοινοβουλευτική μας ομάδα προβλέπει μεταξύ άλλων την περικοπή των δόσεων των τοκοχρεολυσίων των δανείων κάθε πολίτη και κάθε νοικοκυριού έως του 30% του μηνιαίου εισοδήματός τους και την απαλλαγή τους από το υπόλοιπο ποσό της δόσης. Προνοεί επίσης για την ολική διαγραφή των χρεών ευπαθών ομάδων του λαού μας για όσους διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας για τους χρονίως πάσχοντες, για τους αναπήρους τους αστέγους που αδυνατούν να προσποριστούν τα στοιχειώδη του βίου».

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίνοντας το περίγραμμα της πρότασης τόνισε ότι «απαντά σε μια κοινωνική, οικονομική και πρακτική αναγκαιότητα, που είναι αυτή της ανακούφισης των υπερχρεωμένων δανειοληπτών κατά την τραπεζική ορολογία, οι οποίοι σήμερα ασφυκτιούν, στενάζουν αγκομαχούν υπό το βάρος δυσθεώρητων δανείων, τα οποία σύνηψαν, ανέλαβαν υπό άλλες συνθήκες».

Όπως ανέφεραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόταση νόμου θα περιλαμβάνει και άλλες ρυθμίσεις που θα συμπληρωθούν μετά τη διαδικασία διαβούλευσης με τους κοινωνικούς φορείς, «ώστε να αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πλαίσιο για μία νέα «Σεισάχθεια» που ανακουφίζει την κοινωνία, αυξάνει την ικανότητα της καταναλωτικής δαπάνης, αιμοδοτεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους επιτηδευματίες και τους επαγγελματίες».

www.sofokleous10.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καταθέτει την Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ

 • Eraser

  Δηλαδή κάποιος που παίρνει πλέον 800 Ε θα πληρώνει 240 Ε το μήνα.
  Μα αν μπορούσα να πληρώνω τόσα το μήνα με όλα όσα γίνονται δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τις Τράπεζες που χρωστάω! Το ποσό που δεν μπορώ να αποπληρώσω είναι 20.000-25.000 Ε ( ήταν πολύ λιγότερο αλλά τέλος πάντων)
   
   

 • begar

  Είπαμε, όλοι πουλάνε ψυχή, με νομοσχέδια του κώλου, που ξέρουν ότι δεν θα ψηφιστούν.

   

 • Eraser

  Ναι αλλά θα γυρνάνε και θα λένε ” εμείς κάναμε αυτήν την πρόταση μπλα μπλα μπλα και θα είχαμε σώσει τον κοσμάκη” και εμείς θα τους ακούμε παθητικά.Θα έχουν βήμα για να τους ακούμε. Αυτά είναι.

 • babygirl

  παιδιά μου συγγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω μαζί σας.
  Γιατί δεν είμαστε ανοιχτοί σε ένα άλλο πολιτικό σύστημα που στο κάτω-κάτω δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ!
  Ναι γνωρίζω την αφερεγγυότητα των αριστερών βλέπε Κουβέλη μπαλαντέρ  αλλά βαρέθηκα την υποκρισία της φυλής μας …όλο φωνάζουμε και μετά ξανά ραγιάδες με τους ίδιους και τους ίδιους να μας κυβερνάνε τα ίδια και τα ίδια τέρατα πάνω στα κεφάλια μας…….
  Ναι ρε γαμωτο να έρθει αλλαγή , να έρθουν τα πάνω κάτω να χάσουν το μπαλάκι αυτοί που χρόνια μας βασανίζουν
  ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο, καιρός είναι .
  Περιμένω πως και πως να το καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ , να δω για μια ακόμα φορά οτι κανένας έτερος δεν θα το ψηφίσει , θα τους κάνουν βα-βα οι τραπεζοτραμπούκοι και φοβούνται τα κακόμοιρα….
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>