Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Σηκώνουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες οι Αχαιοί – Σταθερή πορεία εκροών από τα πιστωτικά ιδρύματα καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία

Δύσκολος ήταν ο Μάιος για τις τράπεζες, καθώς παρατηρήθηκαν μεγάλες εκροές καταθέσεων που ίσως υπερβαίνουν και τα 6 δισ. Ευρώ σε πανελλαδικό επίπεδο. Από τον «κανόνα» φυσικά δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν οι Αχαιοί καταθέτες, οι οποίοι προτίμησαν και αυτοί να «σηκώσουν» τα χρήματά τους από τις τράπεζες.

Σύμφωνα, με τραπεζικούς κύκλους που μίλησαν στο thebest.gr, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, καταγράφηκε και σε τοπικό επίπεδο, μια σταθερή πορεία εκροών από τις τράπεζες, η οποία αποδίδεται στην πολιτική αστάθεια.

Ωστόσο, το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, η εκροή καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα από τον Ιανουάριο του 2010 ανέρχεται σε 71,5 δισ. ευρώ.

[sc:Πηγή id=”http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/130036″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>