Στην Ισπανία οι υπεύθυνοι παραιτούνται, στην Ελλάδα συνεχίζουν και αμείβονται πλουσιοπάροχα

Κάποια πράγματα που γίνονται… παραπλεύρως της οικονομικής κρίσης έχουν πολύ μεγάλη σημασία και δείχνουν και τις διαφορές που έχουν όσοι ενδιαφέρονται για την πατρίδα και έχουν φιλότιμο κι όσοι είναι γατζωμένοι με την καρέκλα και την εξουσία τους.

Πριν από μερικές εβδομάδες εβδομάδες παραιτήθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας, Μιγκέλ Ανγκελ Φερνάντεζ Ορντόνεζ, λίγο πριν την ολοκλήρωση της θητείας του. Είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα διότι δεν κρίθηκαν καλοί οι χειρισμοί της κρίσης. Τη Δευτέρα το απόγευμα παραιτήθηκε και ο αναπληρωτής διοικητής της ισπανικής κεντρικής τράπεζας, Χαβιέ Αριστέγκουι προφανώς γιατί δεν κατάφερε να διώξει τον μπαμπούλα της ξένης βοήθειας και την έλευση της τρόικας.

Στην Ισπανία έχουν φιλότιμο να παραιτούνται οι τραπεζίτες που έχουν στα χέρια τους παντοδυναμία και η κάθε κίνησή τους κρίνει το μέλλον της χώρας.

Για κάντε λοιπόν σύγκριση με τον κ. Γιώργο Προβόπουλο και τη στάση του από το 2009 μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος που ήξερε τη δραματική κατάσταση της οικονομίας, που γνώριζε ότι λεφτά δεν υπάρχουν, που έγινε ο καλύτερος συνομιλητής του κ. Παπανδρέου όταν αυτός έφτιαχνε τα Μνημόνια. Που δε βρήκε το θάρρος να αφήσει την ακριβοπληρωμένη του καρέκλα είτε για λόγους ευθιξίας είτε γιατί πράγματι η ΤτΕ δεν έπαιξε και τον πιο επιτυχημένο ρόλο στην τραγωδία της Ελλάδας.

Στην Ισπανία οι υπεύθυνοι παραιτούνται, στην Ελλάδα συνεχίζουν και αμείβονται πλουσιοπάροχα.

[sc:Πηγή id=”http://www.antinews.gr/2012/06/12/165829/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.