Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Στην Ισπανία οι υπεύθυνοι παραιτούνται, στην Ελλάδα συνεχίζουν και αμείβονται πλουσιοπάροχα

Κάποια πράγματα που γίνονται… παραπλεύρως της οικονομικής κρίσης έχουν πολύ μεγάλη σημασία και δείχνουν και τις διαφορές που έχουν όσοι ενδιαφέρονται για την πατρίδα και έχουν φιλότιμο κι όσοι είναι γατζωμένοι με την καρέκλα και την εξουσία τους.

Πριν από μερικές εβδομάδες εβδομάδες παραιτήθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας, Μιγκέλ Ανγκελ Φερνάντεζ Ορντόνεζ, λίγο πριν την ολοκλήρωση της θητείας του. Είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα διότι δεν κρίθηκαν καλοί οι χειρισμοί της κρίσης. Τη Δευτέρα το απόγευμα παραιτήθηκε και ο αναπληρωτής διοικητής της ισπανικής κεντρικής τράπεζας, Χαβιέ Αριστέγκουι προφανώς γιατί δεν κατάφερε να διώξει τον μπαμπούλα της ξένης βοήθειας και την έλευση της τρόικας.

Στην Ισπανία έχουν φιλότιμο να παραιτούνται οι τραπεζίτες που έχουν στα χέρια τους παντοδυναμία και η κάθε κίνησή τους κρίνει το μέλλον της χώρας.

Για κάντε λοιπόν σύγκριση με τον κ. Γιώργο Προβόπουλο και τη στάση του από το 2009 μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος που ήξερε τη δραματική κατάσταση της οικονομίας, που γνώριζε ότι λεφτά δεν υπάρχουν, που έγινε ο καλύτερος συνομιλητής του κ. Παπανδρέου όταν αυτός έφτιαχνε τα Μνημόνια. Που δε βρήκε το θάρρος να αφήσει την ακριβοπληρωμένη του καρέκλα είτε για λόγους ευθιξίας είτε γιατί πράγματι η ΤτΕ δεν έπαιξε και τον πιο επιτυχημένο ρόλο στην τραγωδία της Ελλάδας.

Στην Ισπανία οι υπεύθυνοι παραιτούνται, στην Ελλάδα συνεχίζουν και αμείβονται πλουσιοπάροχα.

[sc:Πηγή id=”http://www.antinews.gr/2012/06/12/165829/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>