Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Συγχαρητήρια” Παπουτσή στους αστυνομικούς που σταμάτησαν τον Κ. Κουλούρη

Τους 4 αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έκαναν τον έλεγχο στο αυτοκίνητο του Κίμωνα Κουλούρη το περασμένο Σάββατο, συνεχάρη για την στάση που επέδειξαν να τιμήσουν την αποστολή τους, όπως ανέφερε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Ο κ. Παπουτσής δέχθηκε τους ένστολους που βρίσκονταν σε υπηρεσία κατά το περιστατικό, σήμερα το πρωί, στο γραφείο του. Πρόκειται για μία συμβολικού χαρακτήρα κίνηση, κατά την οποία ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους και είναι υποχρέωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας να δρουν σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα των νόμων, χωρίς διακρίσεις, με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών, όπως ορίζει το Σύνταγμα.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to “Συγχαρητήρια” Παπουτσή στους αστυνομικούς που σταμάτησαν τον Κ. Κουλούρη

 • begar

  Το πρωί μαθήτρια και το βράδυ π…….

  Μπροστά δίνουμε συγχαρητήρια και από πίσω πέφτει χέσιμο στην ηγεσία της αστυνομίας επειδή δεν μπόρεσε να το κουκουλώσει με επιτυχία και πήρε διαστάσεις.

  Από πουτανιές χορτάσαμε.

  Όσοι ένστολοι διαβάζουν, καταλαβαίνουν τι ακριβώς λέω.

   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>