Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ υπόσχονται κατάργηση των αντεργατικών νόμων

Εκατομμύρια εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα , από χθες είναι στο αέρα χωρίς δικαιώματα και προστατευόμενες αμοιβές. Η Εφαρμογή του νέου μνημονιακού νόμου για τις ΣΣΕ και τις ατομικές συμβάσεις εργασίας είναι ταφόπλακα στις ήδη διαλυμένες εργασιακές σχέσεις …και στην άναρχη απασχόληση …πολλές φορές χωρίς ασφάλιση , και με μισθούς πείνας και εξαθλίωσης.

Οι μηχανισμοί των επιθεωρήσεων εργασίας …είναι ανεπαρκείς και γραφειοκρατικοί, υπάρχει ανύπαρκτη κεντρική συνδικαλιστική κάλυψη και πλέον η εργασία στην Ελλάδα είναι σε καθεστώς ούτε καν βαλκανικών χωρών . Αλλά τρίτου κόσμου.

Βέβαια από το υπουργείο εργασίας έδωσαν κάποιες διευκρινήσεις και στοιχεία για το πώς λειτουργεί η μετενέργεια στις συλλογικής συμβάσεις από χθες.

Αλλά δεν ξέρω, κατά πόσο είναι ικανές αυτές οι ρυθμίσεις να σταματήσουν το σφαγείο στις εργασιακές σχέσεις και στους μισθούς που καταγράφουν καθημερινά τα περιστατικά εργαζομένων που εκβιάζονται, είναι απλήρωτοι μήνες, η τους δίνουν μισθούς πείνας, η δεν τους ασφαλίζουν.

[sc:Πηγή id=”http://www.greekmoney.gr/permalink/84008.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>