ΣΥΡΙΖΑ: “Οι τράπεζες διαρρέουν σκοπίμως σενάρια εξόδου για να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους”

«Δεν ξέρω κατά πόσον, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το επίκεντρο είναι η προσωπική πορεία και οι πολιτικές απόψεις του κυρίου Κον-Μπεντίτ, αλλά νομίζω ότι, συνολικά, αυτός ο χώρος στην Ευρώπη μάλλον κινείται αντίστροφα από μια πορεία ριζοσπαστικοποίησης. Μιλάω για μια διαχρονική τοποθέτηση», είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, σχολιάζοντας τις επικριτικές δηλώσεις του Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ για το πρόγραμμα του κόμματος.

Επέκρινε, παράλληλα, τις τράπεζες ότι παρεμβαίνουν στον προεκλογικό αγώνα, καθώς, όπως είπε, «έχουμε στοιχεία ότι οι διοικήσεις τους συστηματικά διαρρέουν ειδήσεις γύρω από το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, σε περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πανικοβάλλουν τους πελάτες τους, λένε ότι θα σας πάρει τα σπίτια ο ΣΥΡΙΖΑ, φωνάζουν τα διευθυντικά τους στελέχη και τους λένε να καλλιεργούν ένα τέτοιο κλίμα. Πρόκειται για έναν συστηματικό, με πολιτική σκοπιμότητα, πόλεμο, που εκπορεύεται από ένα συγκεκριμένο οικονομικό κέντρο, το κέντρο των τραπεζών».

[sc:Πηγή id=”http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=42739&Itemid=131″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.