Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Σώθηκε το Mega – Δεν θα πουληθούν τα κόκκινα δάνειά του σε κοράκια

Με νέα δανειακή σύμβαση, βάσει της οποίας δεν θα ενεργοποιούνται οι όροι μετατροπής του ομολογιακού δανείου σε μετοχές, εφόσον αυτό δεν εκπληρώνεται, βρίσκεται η εταιρεία Τηλέτυπος, ιδιοκτήτρια του Μega. 

Με τον τρόπο αυτόν και έχοντας ρυθμίσει το σύνολο των δανειακών του υποχρεώσεων, το κανάλι της Μεσογείων δεν κινδυνεύει από την πώληση των υποχρεώσεών του στην αγορά «κόκκινων» δανείων.

Η υπόθεση, όμως, έχει πολλές προεκτάσεις, καθώς η Τηλέτυπος, βιώνοντας προβλήματα επί αρκετά χρόνια δεν είχε πράξει τα συμφωνηθέντα με τις πιστώτριες τράπεζες,
με αποτέλεσμα τα δάνειά της να βρίσκονται σε καθυστέρηση, επιβαρύνοντας τις τράπεζες με αρκετά εκατομμύρια κατά τα stress tests.

Οι μέτοχοι της εταιρείας (Πήγασος, του Ομίλου Μπόμπολα με 32,73%, ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη με 22,11% και Benbay Limited της οικογένειας Βαρδινογιάννη με 5,03%) ήρθαν σε συνδιαλλαγή με τις πιστώτριες τράπεζες, ενώ παραμένει σε εξέλιξη η αύξηση κεφαλαίου στα 15 εκατ. ευρώ.

* Από το ένθετο Backstage που κυκλοφόρησε με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ το Σάββατο 9/1/2016


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Σώθηκε το Mega – Δεν θα πουληθούν τα κόκκινα δάνειά του σε κοράκια

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>