Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τέλος η ποινική δίωξη για οφειλές μέχρι 50.000 ευρώ

Και τυπικά πλέον δεν ασκείται ποινική δίωξη για οφειλές έως 50.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στην ενημερωτική εγκύκλιο που κοινοποίησε σήμερα στις εφορίες της χώρας η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, αυξάνεται το κατώτερο ποσό της συνολικής ληξιπρόθεσμης οφειλής συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων προς το Δημόσιο και τα ανωτέρω νομικά πρόσωπα, άνω του οποίου ζητείται η ποινική δίωξη των υπευθύνων, από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ που ίσχυε μέχρι τη δημοσίευση του νόμου, σε πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Τέλος η ποινική δίωξη για οφειλές μέχρι 50.000 ευρώ

  • xreokopimenos

    Κατα πόσο πρέπει να χαρούμε γι’ αυτό ;

    Ναι μεν αυτοί που έχουν οφειλές σε ΟΑΕΕ πέρνουν ανάσα… αλλά 50.000 ευρώ σε ΦΠΑ π.χ. για φάρμακα… μπορεί να είναι σχεδόν 1 εκατομ. ευρώ τιμολόγια…

    Δεν συμφωνώ με αυτό – συμφωνώ κάποιος να μπορεί να έχει επιχείρηση και να έχει το δικαίωμα επιλογής ασφάλειας και από 10€/μηνιαιώς.. συμφωνώ να έχει κάποιος χρέος στα ασφαλιστικά ταμεία και το καταλαβαίνω αλλά το ΦΠΑ δεν του ανηκει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>