Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση!

Η ΔΕΗ πλέον δε μπορεί να εισπράττει το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας, το περιβόητο χαράτσι, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Η απόφαση, η οποία είναι αποτέλεσμα συλλογικής αγωγής από οργανώσεις και ομοσπονδίες καταναλωτών και έχει καθαρογραφεί, είναι προσωρινά εκτελεστή και πλέον υποχρεώνει τη ΔΕΗ να μην εισπράττει το χαράτσι.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μυταλούλης, εκπρόσωπος των ομοσπονδιών και ενώσεων καταναλωτών που κατέθεσαν τη συλλογική αγωγή, δήλωσε  ότι «η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή και δεν χρειάζεται να περιμένουμε την τελεσιδικία της. Ουσιαστικά η απόφαση αυτή απαγορεύει την είσπραξη ενός αντισυνταγματικού φόρου και λειτουργεί προς όφελος όλων των πολιτών της Ελλάδας. Εφόσον συνεχίζεται η είσπραξη, ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει αποζημίωση αφού η ΔΕΗ πλέον δρα παράνομα. Η απόφαση του ΣτΕ μιλούσε για αντισυνταγματικότητα του τέλους ακινήτων αλλά δεν διασφάλιζε την νομική υπεράσπιση του καταναλωτή, εν αντιθέσει με την απόφαση που καθαρογράφηκε».
Σύμφωνα με τον κ. Μυταλούλη, η απόφαση αυτή είναι προάγγελος και για άλλες τέτοιες αποφάσεις που θα προκύψουν και σε φορολογικά θέματα που στηρίζονται στα νέα μέτρα που επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση.

www.peramatozoa.net


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Τα λεφτά μας πίσω από το χαράτσι της ΔΕΗ» σύμφωνα με δικαστική απόφαση!

  • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

    Έχουμε τον αριθμό της απόφασης; Και μια παρατήρηση, η απόφαση προφανώς αφορά το ΕΕΤΗΔΕ και όχι το νέο φρούτο, αυτό που μετανόμασαν φέτος, για το 2013 και θα αρχίσει να εισπράτεται από τέλη Ιουνίου 2013………. οπότε, οι περισσότεοι ήδη έχουν πληρώσει μέσω ΔΕΗ τα λεφτά, αφού από όσους γνωρίζω το Μάη καταλογίστηκε και εισεπράχθη η 5 δόση για το ΕΕΤΗΔΕ του 2012……….. Τέλος, κάπου είχα διαβάσει ότι το ΣτΕ είχε κρίνει το Νόμο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ (πώς άραγε αφού ΔΕΝ έχουμε Συνταγματικό ΔΙκαστήριο;;;;;) αλλά για δύο χρόνια……. Τί έγινε πάλι, βαφτίστηκε με άλλο όνομα η κλεψιά για να μπορέσουν να μας τα πάρουν και πάλι το 2013;;; Γι΄αυτό ερωτώ, αφορά και το νέο τέλος μέσω ΔΕΗ η απόφαση;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>