Τα σπίτια μας δεν θα τα καταστρέψουν οι αντιμνημονιακοί… αλλά οι τράπεζες!

Γράφει ο Δευκαλίων

Η στήλη στα δύο προηγούμενα άρθρα της και χρησιμοποιώντας το ιστορικό παράδειγμα του αείμνηστου Προέδρου της Κύπρου του Τάσου Παπαδόπουλου, προσπάθησε να αναδείξει την σημασία και την σπουδαιότητα της ύπαρξης ενός εθνικού ηγέτη που θα ηγούνταν του αντιμνημονιακού αγώνα. Ενός εθνικού ηγέτη που θα συνέθετε αντίθετα ιδεολογικά ρεύματα μέσα σε ένα ευρύ Λαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο.

Τα εκλογικά ποσοστά ανέδειξαν σε ηγέτη του αντιμνημονιακού μετώπου τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Α. Τσίπρα. Επειδή η στήλη πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος δεν διαθέτει ούτε καν την στοιχειώδη ιδεολογική και πολιτική ομοιογένεια, δεν μπορεί να φέρει σε πέρας μία τόσο δύσκολη αποστολή. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο και δεν στηρίζει τις επιλογές του κ. Α. Τσίπρα. Αντίθετα θεωρεί πολιτικό τυχοδιωκτισμό ολκής την αμετροέπεια με την οποία ο κ. Α. Τσίπρας αναλύει και αντιμετωπίζει τους φοβερούς και τρομερούς αντιπάλους του και τους αρνητικούς για την χώρα μας διεθνείς οικονομικούς συσχετισμούς και συγκυρία.

Όμως δεν είναι δυνατόν να αφήσει και αναπάντητο το ψεύτικο και εκβιαστικό δίλημμα που θέτει στον Ελληνικό Λαό καθημερινά η φιλομνημονιακή συμμαχία.

Ευρώ ή Δραχμή ακούμε καθημερινά από τους πλέον απίθανους τύπους. Φυσικά κανένας απ’ αυτούς δεν ξέρει, δεν γνωρίζει τι να απαντήσει στο ερώτημα.

·  Ωραία, είμαστε άνευ όρων με το ευρώ αλλά θα υπάρχει ευρώ σε ένα χρόνο από σήμερα;

Έχουμε αποδείξει, σε πολλά παλαιότερα αλλά και πρόσφατα άρθρα μας, ότι βασική υπαίτια για την κρίση χρέους που αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός από την πατρίδα μας και άλλα κράτη της ευρωζώνης, είναι η πολιτική της ΕΚΤ η οποία δανείζει με 1% τις τράπεζες για να δανείζουν αυτές στην συνέχεια τα κράτη 4%-6% και τους καταναλωτές με διψήφια επιτόκια.

Μόλις το τελευταίο Σαββατοκύριακο, στην σύνοδο των G-8 θίχθηκε αυτό το θέμα και απ’ ότι φαίνεται θα υπάρξει κάποια πρωτοβουλία σε επίπεδο κορυφής για να σταματήσει αυτή η αθλιότητα. Πάλι η στήλη δικαιώθηκε.

Φυσικά οι φιλομνημονιακοί που διαπραγματεύονταν με την τρόικα, όταν έπρεπε δεν έβγαλαν μιλιά. Περίμεναν τους Προέδρους των ΗΠΑ Ομπάμα και Γαλλίας Ολάντ να θέσουν αυτό το θέμα. Λες και οι ΗΠΑ και Γαλλία στενάζουν κάτω από τις επιταγές της Τρόικα.

Τι να πει κανείς; Τσάμπα Μάγκες!

Στο εσωτερικό απειλούν και εκβιάζουν τους ρακένδυτους, τους πεινασμένους, τους πένητες, τους άνεργους, τους γέρους και όταν βλέπουν ευρωπαίο τραπεζίτη καταπίνουν την γλώσσα τους.

Όμως, τα ψέματα είναι πολλά αλλά η αλήθεια μόνο μία:
Τα σπίτια μας δεν θα τα καταστρέψουν οι αντιμνημονιακοί… αλλά οι τράπεζες!

filologos10.wordpress.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.