Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τα τύμπανα του πολέμου

γράφει ο Πέτρος

Κάποτε είχα γράψει, ο φόβος γίνεται θυμός, ο θυμός οργή και η οργή μίσος.

Πιθανολογώ ότι έχω φύγει  από τα στάδιο του φόβου και του θυμού προ πολλού και τερμάτισα το στάδιο της οργής.

Φοιτητές νεκροί γιατί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να παρέχουν στον εαυτό τους την στοιχειώδη θέρμανση.

Γονείς που άδικα θα πιστεύουν και  θα ζουν με τις τύψεις ότι δεν μπόρεσαν να ζεστάνουν τα παιδιά τους.

Γονείς που δεν είχαν και γονείς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρέχουν τα οικονομικά εφόδια στα παιδιά τους να σπουδάσουν.

Συγκλονισμένος , βαθύτητα συγκινημένος.

Συλλυπητήρια στους αγωνιστές γονείς , καλό ταξίδι στα αδικοχαμένα παιδιά.

Σαν πατέρας και εγώ δεν έχω αλλά λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου, μόνο πόνο και λύπη.

Καλό ταξίδι ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ.

 

Εθνικό πένθος θα έπρεπε να ζητήσει ΑΜΕΣΑ ο υπουργός παιδείας και ο πρωθυπουργός της χώρας ΑΜΕΣΑ να το εγκρίνει.

Εθνικό πένθος θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να ζητήσει ο πρόεδρος της δημοκρατίας ( εάν μπορούσα να συμβολίσω με άλλο τρόπο εκτός από την πεζή γραφή στους <<ανώτατους>> <<άρχοντες>>  και την υποτιθέμενη δημοκρατίας τους θα το έκανα) και να δικαιολογήσει κάπως την θέση που.

Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν εάν έχουν έστω και μια πολύ μικρή δόση ανθρωπιάς συνείδησης επίγνωσης εάν αυτή υπάρχει ας το πράξουν.

Η έπαρση και η λάμψη της εξουσίας τους έχει τυφλώσει?

Ο ήχος των χειροκροτημάτων των ομοίων τους, τους έχει προκαλέσει κώφωση?

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Η ΟΡΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΣΟΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Το παιχνίδι έχει ως εξής.

Ιδιωτικοποίηση της υγείας

Ιδιωτικοποίηση της παιδείας

Σκλαβοποιηση της εργασίας

Υποδούλωση της προσωπικής ελευθερίας .

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΝΑΙ τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Δείτε ποιοι είναι πίσω από τις νεοϊδρυθέντες εταιρίες !!!!!!

Φτάνει πια με τις συγκινήσεις .

Ας τους κοπανήσουμε!!!!!!!!!!!!!!


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Τα τύμπανα του πολέμου

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ…
  Ενάντια σε όλες τις διεθνείς συνθήκες η τουρκική κυβέρνηση με απόφασή της ουσιαστικά κατήργησε το αυτοδιοίκητο του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, προσπαθώντας να επιβάλλουν αντίποινα στην Ελλάδα για τον πρόσφατο νόμο που πέρασε για τους ιμάμηδες της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δ.Θράκη.
  Έτσι, λίγα 24ωρα πριν από την σύγκληση του “συμβουλίου συνεργασίας” των δύο χωρών με απόφαση του τουρκικού υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία κοινοποιήθηκε ήδη στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και έχει ισχύ από χθες 1η Μαρτίου, οι χριστιανοί ιερείς της Τουρκίας θα συνεχίζουν να ανήκουν πνευματικά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όμως θα είναι οικονομικά εξαρτημένοι από το τουρκικό κράτος, το οποίο τουρκικό κράτος θα τους διορίζει όπου αυτό θέλει!
  Στo πλαίσιo της νέας αυτής νομοθεσίας, όλοι οι διορισμοί ιερέων στις Ελληνορθόδοξες εκκλησίες θα γίνονται από το Διευθυντή Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας μετά από τη σύμφωνη γνώμη μιας πενταμελούς επιτροπής που θα αποτελείται από έναν εκπρόσωπο του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, έναν εκπρόσωπο του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών και τρεις Ελληνορθόδοξους θεολόγους.
   
  Η απόφαση δεν είναι καθόλου “ανάλογη” με τον ελληνικό νόμο, καθώς εν προκειμένω παραβιάζει συνθήκες και θεσμούς αιώνων και εκτός όλων των άλλων υπαρκτών και  ουσιαστικών ζητημάτων σε επίπεδο ασφάλειας στις σχέσεις των δύο χωρών, πλέον δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την σκοπιμότητα αυτού του “Συμβουλίου Συνεργασίας”.
   
  Με την αποδοχή σύγκλησής του η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς, ουσιαστικά επιβραβεύει τέτοιες πολιτικές από την Άγκυρα. Η συνάντηση πρέπει να ματαιωθεί άμεσα.
   
  Πως θα σφίξει το χέρι του Ρ.Τ.Ερντογάν ο Α.Σαμαράς όταν αυτό το χέρι υπογράφει τέτοιες ενέργειες και μάλιστα υπό την μορφή αντιποίνων σε έναν νόμο που η Ελλάδα είχε κάθε δικαίωμα να περάσει;
   
  Τι άλλο θέλουν για να αντιληφθούν ότι τέτοιες συναντήσεις νομιμοποιούν την αναθεωρητική πολιτική της Άγκυρας σε βάρος της χώρας;

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  “Ως πότε θα πληρώνουμε με αίμα τον Μινώαταυρο του Μνημονίου;” Αυτό είναι το ερώτημα σε μία χώρα που πεθανίνει και μόλις χθες έθαψε δύο ακόμα παιδιά της, τους δύο νεαρούς φοιτητές από την Λάρισα, λόγω των εμπνεύσεων του υπουργείου Οικονομικών (διά χειρών Στουρνάρα και Σταϊκούρα) και των εντολών της τρόϊκας για αύξηση την τελευταία τριετία σχεδόν 70% των τιμών του πετρελαίου θέρμανσης.
  Πολλοί άνθρωποι,νέοι γέροι και παιδιά, έχουν πεθάνει από την αρχχή της χρονιάς προσπαθώντας να ζεσταθούν, από μαγκάλια, σόμπες και κακής ποιότητας ηlaκτρικά θερμαντικά σώματα.
  Τον Δεκέμβριο του 2012 σοκ είχε προκαλέσει όχι μόνο στο πανελλήνιο αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο (είχε αναπαραχθεί από διεθνή ΜΜΕ) η είδηση ότι τρία παιδιά είχαν χάσει τη ζωή τους στην Καβάλα όταν ξέσπασε φωτιά από σόμπα στο σπίτι των παππούδων τους.
  Η σόμπα ζέσταινε το σπίτι της πολυμελούς οικογένειας, στο χωριό Μεσορόπη Καβάλας αλλά προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να πεθάνουν τα τρία από τα έξι παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 5, 7 και 15 ετών. Ο 15χρονος είχε καταφέρει να σωθεί αλλά μετά προσπάθησε να σώσει τα δύο μικρότερα αδέλφια του, και λόγω του πυκνού καπνού παγιδεύτηκε στις φλόγες.
  Η οικογένεια των τριών παιδιών ήταν πολύτεκνη, οι γονείς είχαν δέκα παιδιά και έμεναν μόνιμα στην Καβάλα αλλά συνήθιζαν να επισκέπτονται τον παππού και τη γιαγιά τα Σαββατοκύριακα και να διαμένουν στο πατρικό σπίτι του πατέρα.
  Τον Ιανουάριο, ένας 75χρονος από το Ρέθυμνο βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, όταν τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε. Ο Γιάννης Σκανδάλης βρισκόταν στο σπίτι του και για να μπορέσει να ζεσταθεί είχε ανάψει τη σόμπα υγραερίου που είχε.
  Κάτω από άγνωστες συνθήκες, πιθανόν γιατί είχε πάνω του εύφλεκτο υλικό, ίσως οινόπνευμα, τα ρούχα του ακούμπησαν στη σόμπα, με αποτέλεσμα να αρπάξουν φωτιά και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο άτυχος ηλικιωμένος τυλίχθηκε στις φλόγες χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Τον καπνό που έβγαινε από το σπίτι του αντιλήφθηκε ο αδερφός του, ο οποίος ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου.
  Τον ίδιο μήνα, με παρόμοιο τρόπο κατέληξε και ένας 86χρονος σε μονοκατοικία, στην οδό Δημητρίου Ανδρέα 121, στη Ν. Ιωνία. Η παλιά ηλεκτρική θερμάστρα που είχε στον χώρο του ο ηλικιωμένος ήταν ο λόγος σύμφωνα με την Αστυνομία, που ξέσπασε η πυρκαγιά και ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο. 
  Επίσης τον Ιανουάριο, έχασε τη ζωή της μία 75χρονη γυναίκα και μία 85χρονη υπέστη εγκαύματα στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν. Ξέσπασε πυρκαγιά από ξυλόσομπα στη μονοκατοικία τους, στον οικισμό Λύκειο του Δήμου Αρριανών, στον Νομό Ροδόπης.
  Λίγες ημέρες πριν άλλη μια υπερήλικη έχασε τη ζωή της από μαγκάλι. Μία άτυχη 90χρονη, μην αντέχοντας άλλο το τσουχτερό κρύο στην Άρτα, αναγκάστηκε να ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί, μέσα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Η γυναίκα φαίνεται πως προσπάθησε να σωθεί, βγαίνοντας από το σπίτι, καθώς βρέθηκε από τους πυροσβέστες απανθρακωμένη στην αυλή.
  Φρικτό θάνατο είχε βρει το Δεκέμβριο επίσης μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Βραχάσι του δήμου Αγίου Νικολάου, όταν εκδηλώθηκε στο σπίτι της φωτιά. Η 74χρονη Μαρία Σφακιανάκη βρέθηκε νεκρή λίγη ώρα μετά που οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι της το οποίο είχε τυλιχτεί στις φλόγες. Η φωτιά ξεκίνησε από μαγκάλι το οποίο είχε η ηλικιωμένη για να ζεσταίνεται.
  Επίσης τον Δεκέμβριο νεκροί μέσα στο σπίτι τους βρέθηκαν ένας 50χρονος και η 45χρονη σύζυγός του στην Ανοιξιά Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι είχε ανάψει μαγκάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας για να ζεσταθεί όμως, από τις αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν έχασαν και οι δυο τη ζωή τους.
  Στην Αθήνα άγνωστος είναι ο αριθμός των θυμάτων από το νέφος αιθαλομίχλης.
  Φυσικά δεν καταμετρώνται ως θύματα της αιθαλομίχλης και της κυβέρνησης οι νεκροί από διάφορες αναπνευστικές ή αλλεργικές αιτίες, αλλά είναι.
  Για να καταπολεμήσουν οι άχρηστοι το λαθρομπόριο πετρελαίου έπρεπε να καταδικάσουν έναν ολόκληρο λαό να παγώνει και πολλούς ανθρώπους να χάσουν την ζωή τους σε μια προσπάθεια να ζεσταθούν με χαμηλό κόστος.
  Με αίμα βάφει τα χέρια της )και…) η κυβέρνηση Σαμαρά. Ως πότε;
  «Κύριε Στουρνάρα, από λάθος πολιτικές, χάνονται ανθρώπινες ζωές», αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ζητά από τον υπουργό Οικονομικών αλλαγή της πολιτικής, «που έχει καταστήσει τη θέρμανση είδος πολυτελείας», προκειμένου, όπως σημειώνει, να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να αγοράσουν φθηνό πετρέλαιο για να ζεσταθούν, ώστε να μην καταφεύγουν σε άλλες «λύσεις», φθηνές αλλά και ανθρωποκτόνες.
  «Πρέπει να αντιληφθείτε ότι πάνω από όλα είναι η ζωή των Ελλήνων κι όχι οι στόχοι που μας βάζουν οι δανειστές μας», αναφέρει ο ΙΣΑ, κάνοντας λόγο για «εγκληματική αδιαφορία» του κράτους. «Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά μέσα σε ένα χειμώνα, πληρώνεται με αίμα αθώων η ανικανότητα των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας να συλλάβει τη φοροδιαφυγή στο χώρο του πετρελαίου», σημειώνει και προσθέτει ότι το δικαίωμα στη φθηνή και ασφαλή θέρμανση είναι αυτονόητο, όπως αυτονόητο είναι το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στην ελεύθερη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.
  Η τραγωδία ανακαλύφθηκε όταν το απόγευμα της Πέμπτης μια νεαρή φίλη των παιδιών πήγε να τους επισκεφτεί στο σπίτι της οδού Παπαζαχαρίου στη Φιλιππούπολη της Λάρισας. Η νεαρή κοπέλα χτυπούσε το κουδούνι, αλλά δεν της άνοιγε κανείς. Τότε φώναξε τη σπιτονοικοκυρά, πήρε το κλειδί, άνοιξε και αντίκρισε το τραγικό θέαμα με τους πέντε νεαρούς να κείτονται στο έδαφος.
  Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δύο εκ των πέντε φοιτητών ήταν ήδη νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι τρεις, διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λάρισας. Οι δύο φοιτητές του ΤΕΙ έχασαν την ζωή τους από ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι που κατασκεύασαν από κομμένο θερμοσίφωνα για να ψήνουν και να ζεσταίνονται. Γιατρός που διέμενε κοντά έδωσε τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς.

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Η κοινωνία της Λάρισας προσφέρει μια αγκαλιά για τις οικογένειες των νεαρών που έχασαν τη μάχη αλλά και εκείνων που ακόμα συνεχίζουν να παλεύουν στα δύο νοσοκομεία της πόλης.
   
    Πολλοί ήταν εκείνοι που απευθύνθηκαν στη διοίκηση του ΤΕΙ ρωτώντας αν μπορούν να προσφέρουν κάποια χρήματα – οτιδήποτε επιτρέπει το υστέρημα του καθενός – προκειμένου να ενισχυθούν οι τραγικές οικογένειες, ενώ η μεταφορά των σωρών στις ιδιαίτερες πατρίδες των νεκρών γίνεται με δαπάνη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας.

   Περισσότερο από καθετί άλλο όμως, είναι η άμεση αντίδραση της κοινωνίας που συγκλονίστηκε από αυτό το τραγικό γεγονός.

 • despina

  ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ,ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΩΠΟΙΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙ; ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΩ ΣΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ . ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>