Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Τι λένε οι εταιρείες στοιχημάτων για το βράδυ των εκλογών

Τα στοιχήματα, όσο φτάνουμε στην 6η Μαΐου, πέφτουν βροχή στα site των στοιχημάτων….

Σύμφωνα με το scottishbetting.blogspot.com, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν τα εξής ποσοστά:

KATΩ ΑΠΟ 8,5% Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Πριν από λίγα λεπτά η εταιρία Sportingbet μείωσε την απόδοση σε 1.50 κάνοντας φαβορί να πιάσει η ΔΗΜ. ΑΡ. ποσοστό κάτω του 8,5%…

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!
Πριν από λίγο η εταιρία Unibet έριξε από 2.65 σε 2.25 την απόδοση του να πιάσουν πάνω από 45% τα δύο μεγάλα κόμματα…

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…
Φαβορί στην εταιρία Unibet για τη θέση του πρωθυπουργού την επόμενη ημέρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς με απόδοση 2,30. Ακολουθεί ο Λ. Παπαδήμος με 5.00, ο Αλ. Τσίπρας με 7.05 και ο Πάνος Καμμένος με 10.00 ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο του Δ. Αβραμόπουλου με απόδοση 12.00!

ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΔ…
Η εταιρία Unibet δίνει τη χαμηλότερη απόδοση (2.25) να κερδίσει από τις μονοεδρικές η ΝΔ τις 7…ακολουθούν οι 6 με πιθανότητα που αντιστοιχεί σε απόδοση 3.40 και οι 8 με απόδοση 3.50 ενώ λιγότερη πιθανότητα δίνει να κερδίσει 5 και κάτω με απόδοση 3.75!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΛΑΟΣ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.60 να περάσει η διαφορά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με το ΛΑΟΣ το 1% υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18,5% ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.75 προβλέποντας το ΠΑΣΟΚ να μην περάσει το 18,5%!
Αναρτήθηκε από modelognwsis στις 11:39 π.μ. 0 σχόλια

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.65 προβλέποντας η ΝΔ να περάσει το 25%!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10% ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
Με απόδοση 1.75 σύμφωνα με την εταιρία bwin ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται να περάσει το ποσοστό όριο του 10% στην εκλογική αναμέτρηση…

MEΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
Πριν από λίγο η εταιρία bwin έριξε από 8.00 σε 7.50 η ΝΔ να κερδίσει με διαφορά πάνω από 9% το ΠΑΣΟΚ! Πάντως η πιο πιθανή διαφορά νίκης της ΝΔ είναι από 6% έως 6,99% με απόδοση 2.75 ή από 7% μέχρι 7,99% με απόδοση 3.50!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 26% ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
Η εταιρία Unibet κάνει φαβορί ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ. ΑΡ. και ΚΚΕ να συγκεντρώσουν μεταξύ 26% και 28% με απόδοση 2.30, πάνω από 28% απόδοση 2.45 ενώ κάτω από 26% το θεωρεί λιγότερο πιθανό με απόδοση 3.65!

3ο ΚΟΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Πριν λίγο μείωσε την απόδοση από 3.00 σε 2.10 κάνοντας φαβορί το ΣΥΡΙΖΑ για την 3η θέση η εταιρία bwin! Μάχη αναμένεται να γίνει για την 4η θέση ανάμεσα σε ΚΚΕ που ακολουθεί και ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ!

8 KΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟ
Ι;;;;
Πριν λίγο η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση από 3.25 σε 2.75 ανεβάζοντας την πιθανότητα να έχουμε οκτακομματική Βουλή! Σε τέτοια περίπτωση μένουν έξω σίγουρα ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%!
Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων βλέπουν πιο πιθανό πλέον ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει το ΚΚΕ σε ποσοστό με απόδοση πλέον από 1.85 σε 1.70 στην expekt και από 1.85 σε 1.75 στη bwin και με την ίδια απόδοση να περάσει το 10% σε εκλογικό ποσοστό!

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Στο 1.25 (σχεδόν σίγουρο) πλέον στην εταιρία expekt και στο 1.35 στην εταιρία Unibet ότι οι ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ θα περάσουν την ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε ψήφους! Σιγουρεύεται ότι η Χρυσή Αυγή θα περάσει το 3% με απόδοση 1.27 στη Unibet!

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Το πιο πιθανό είναι να μπει το ΛΑΟΣ στη Βουλή σύμφωνα με το 1.75 που δίνει σε αυτή την πιθανότητα η εταιρία bwin!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!
Περισσότερες ψήφους προβλέπεται να συγκεντρώσουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ σε σχέση με τη ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ καθώς η expekt έριξε την απόδοση αυτού του ενδεχομένου από 1.85 σε 1.75…

KOINΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ -ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΔΙΠΛΟ!
Μεγαλύτερο ποσοστό προβλέπει να συγκεντρώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε σχέση με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ η εταιρία expekt που μείωσε την απόδοση αυτού του ενδεχομένου από 1.80 σε 1.55!

KATΩ ΑΠΟ 8,5% Η ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.65 δίνοντας μεγαλύτερη πιθανότητα η ΔΗΜ. ΑΡ. να πιάσει λιγότερο από 8,5%!Κάποιοι ποντάρισαν σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως…

ΣΕ 5 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ!

Σύμφωνα με την εταιρία unibet από τις 7 εκλογικές περιφέρειες της Πελοποννήσου, η ΝΔ έρχεται πρώτη σε ψήφους σε 5 με απόδοση 1,40 ή σε 6 με απόδοση 4,00!

ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!
Διαφέρουν οι απόψεις των εταιριών στοιχημάτων για το εάν οι Οικολόγοι Πράσινοι θα μπουν στη Βουλή! Η εταιρία bwin εμφανίζει ως φαβορί να μπουν στη Βουλή με απόδοση 1.65, ενώ η εταιρία Unibet να μην μπουν στη Βουλή με απόδοση 1.75! Ποιός θα επαληθευτεί στις εκλογές; Είδωμεν…

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Σύμφωνα με την εταιρία Unibet, η Χρυσή Αυγή μπαίνει στη Βουλή με αυτό το ενδεχόμενο να δίνει απόδοση μόλις 1.30!

ΟΚΤΩ Η’ ΕΝΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚ!
Οι εταιρίες πιστεύουν ότι η νέα βουλή θα απαρτίζεται από 8 ή 9 κόμματα! Σε αυτό το ενδεχόμενο δίνουν τη χαμηλότερη απόδοση (1.60 η Unibet) ενώ η bwin δίνει τη χαμηλότερη απόδοση στα ακριβώς 9 κόμματα με 2.60 και τη δεύτερη χαμηλότερη στα 8 κόμματα με 3.25!

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!
Σύμφωνα με τη bwin το πιθανότερο είναι να μείνουν εκτός βουλής η ΔΡΑΣΗ του Στ. Μάνου και η Κοινωνική Συμφωνία της Ν. Κατσέλη με το πρώτο ενδεχόμενο να παίζεται στο 1.20 και το δεύτερο στο 1.18!

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ!
Σε όλες τις εταιρίες πρώτο κόμμα εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία με το σίγουρο αυτό ενδεχόμενο να δίνει απόδοση 1.07 στη William Hill, 1.05 στη bwin και να έχει αποσυρθεί στην Expekt!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Λ.Α.Ο.Σ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1
Όλες οι εταιρίες συμφωνούν ότι μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του Λ.Α.Ο.Σ. το πιθανότερο περισσότερες ψήφους θα λάβει η Χρυσή Αυγή! Αυτό το ενδεχόμενο παίζεται στο 1.20 από τη Unibet, στο 1.40 από την Εxpekt και στο 1.75 με handicapp 1% στην bwin!
:
ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ UNIBET!
Σε 4 περιφέρειες προβλέπεται να έρθει πρώτο το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη καθώς η απόδοση αυτού του ενδεχομένου έπεσε στο 1.85 από 2.05 που ήταν πριν στη Unibet! Δεύτερο πιθανότερο ενδεχόμενο να βγει πρώτο σε τρεις περιφέρειες (απόδοση 2.20)!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Στο ερώτημα ποιός θα λάβει περισσότερες ψήφους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή η ΔΗΜ.ΑΡ. σιγουρεύεται το ενδεχόμενο να λάβουν περισσότερες ψήφους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καθώς μειώθηκε η απόδοση αυτού του ενδεχομένου στη Unibet από 1.40 σε 1.37!

KATΩ ΑΠΟ 45% ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!
Μειώθηκε από 1.85 σε 1.42 η απόδοση του να μην ξεπεράσουν το 45% τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην εταιρία Unibet, που σημαίνει ότι κάποιοι ποντάρισαν σε αυτό το ενδεχόμενο!

ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ BWIN!!!
Έπεσε η απόδοση του να μην ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ το 18,5% σύμφωνα με την bwin! Κάποιοι πόνταραν να μην περάσει το 18,5% το ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα η απόδοση να μειωθεί από το 1.95 στο 1.85!

planet-greece.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>