Τι λένε οι εταιρείες στοιχημάτων για το βράδυ των εκλογών

Τα στοιχήματα, όσο φτάνουμε στην 6η Μαΐου, πέφτουν βροχή στα site των στοιχημάτων….

Σύμφωνα με το scottishbetting.blogspot.com, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν τα εξής ποσοστά:

KATΩ ΑΠΟ 8,5% Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Πριν από λίγα λεπτά η εταιρία Sportingbet μείωσε την απόδοση σε 1.50 κάνοντας φαβορί να πιάσει η ΔΗΜ. ΑΡ. ποσοστό κάτω του 8,5%…

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!
Πριν από λίγο η εταιρία Unibet έριξε από 2.65 σε 2.25 την απόδοση του να πιάσουν πάνω από 45% τα δύο μεγάλα κόμματα…

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…
Φαβορί στην εταιρία Unibet για τη θέση του πρωθυπουργού την επόμενη ημέρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς με απόδοση 2,30. Ακολουθεί ο Λ. Παπαδήμος με 5.00, ο Αλ. Τσίπρας με 7.05 και ο Πάνος Καμμένος με 10.00 ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο του Δ. Αβραμόπουλου με απόδοση 12.00!

ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΔ…
Η εταιρία Unibet δίνει τη χαμηλότερη απόδοση (2.25) να κερδίσει από τις μονοεδρικές η ΝΔ τις 7…ακολουθούν οι 6 με πιθανότητα που αντιστοιχεί σε απόδοση 3.40 και οι 8 με απόδοση 3.50 ενώ λιγότερη πιθανότητα δίνει να κερδίσει 5 και κάτω με απόδοση 3.75!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΛΑΟΣ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.60 να περάσει η διαφορά ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με το ΛΑΟΣ το 1% υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18,5% ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.75 προβλέποντας το ΠΑΣΟΚ να μην περάσει το 18,5%!
Αναρτήθηκε από modelognwsis στις 11:39 π.μ. 0 σχόλια

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25% Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.65 προβλέποντας η ΝΔ να περάσει το 25%!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10% ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
Με απόδοση 1.75 σύμφωνα με την εταιρία bwin ο ΣΥΡΙΖΑ προβλέπεται να περάσει το ποσοστό όριο του 10% στην εκλογική αναμέτρηση…

MEΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
Πριν από λίγο η εταιρία bwin έριξε από 8.00 σε 7.50 η ΝΔ να κερδίσει με διαφορά πάνω από 9% το ΠΑΣΟΚ! Πάντως η πιο πιθανή διαφορά νίκης της ΝΔ είναι από 6% έως 6,99% με απόδοση 2.75 ή από 7% μέχρι 7,99% με απόδοση 3.50!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 26% ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
Η εταιρία Unibet κάνει φαβορί ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜ. ΑΡ. και ΚΚΕ να συγκεντρώσουν μεταξύ 26% και 28% με απόδοση 2.30, πάνω από 28% απόδοση 2.45 ενώ κάτω από 26% το θεωρεί λιγότερο πιθανό με απόδοση 3.65!

3ο ΚΟΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Πριν λίγο μείωσε την απόδοση από 3.00 σε 2.10 κάνοντας φαβορί το ΣΥΡΙΖΑ για την 3η θέση η εταιρία bwin! Μάχη αναμένεται να γίνει για την 4η θέση ανάμεσα σε ΚΚΕ που ακολουθεί και ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ!

8 KΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟ
Ι;;;;
Πριν λίγο η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση από 3.25 σε 2.75 ανεβάζοντας την πιθανότητα να έχουμε οκτακομματική Βουλή! Σε τέτοια περίπτωση μένουν έξω σίγουρα ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10%!
Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων βλέπουν πιο πιθανό πλέον ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει το ΚΚΕ σε ποσοστό με απόδοση πλέον από 1.85 σε 1.70 στην expekt και από 1.85 σε 1.75 στη bwin και με την ίδια απόδοση να περάσει το 10% σε εκλογικό ποσοστό!

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Στο 1.25 (σχεδόν σίγουρο) πλέον στην εταιρία expekt και στο 1.35 στην εταιρία Unibet ότι οι ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ θα περάσουν την ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε ψήφους! Σιγουρεύεται ότι η Χρυσή Αυγή θα περάσει το 3% με απόδοση 1.27 στη Unibet!

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Το πιο πιθανό είναι να μπει το ΛΑΟΣ στη Βουλή σύμφωνα με το 1.75 που δίνει σε αυτή την πιθανότητα η εταιρία bwin!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!
Περισσότερες ψήφους προβλέπεται να συγκεντρώσουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ σε σχέση με τη ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ καθώς η expekt έριξε την απόδοση αυτού του ενδεχομένου από 1.85 σε 1.75…

KOINΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ -ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΔΙΠΛΟ!
Μεγαλύτερο ποσοστό προβλέπει να συγκεντρώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε σχέση με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ η εταιρία expekt που μείωσε την απόδοση αυτού του ενδεχομένου από 1.80 σε 1.55!

KATΩ ΑΠΟ 8,5% Η ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Η εταιρία bwin μείωσε την απόδοση σε 1.65 δίνοντας μεγαλύτερη πιθανότητα η ΔΗΜ. ΑΡ. να πιάσει λιγότερο από 8,5%!Κάποιοι ποντάρισαν σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως…

ΣΕ 5 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ!

Σύμφωνα με την εταιρία unibet από τις 7 εκλογικές περιφέρειες της Πελοποννήσου, η ΝΔ έρχεται πρώτη σε ψήφους σε 5 με απόδοση 1,40 ή σε 6 με απόδοση 4,00!

ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!
Διαφέρουν οι απόψεις των εταιριών στοιχημάτων για το εάν οι Οικολόγοι Πράσινοι θα μπουν στη Βουλή! Η εταιρία bwin εμφανίζει ως φαβορί να μπουν στη Βουλή με απόδοση 1.65, ενώ η εταιρία Unibet να μην μπουν στη Βουλή με απόδοση 1.75! Ποιός θα επαληθευτεί στις εκλογές; Είδωμεν…

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Σύμφωνα με την εταιρία Unibet, η Χρυσή Αυγή μπαίνει στη Βουλή με αυτό το ενδεχόμενο να δίνει απόδοση μόλις 1.30!

ΟΚΤΩ Η’ ΕΝΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚ!
Οι εταιρίες πιστεύουν ότι η νέα βουλή θα απαρτίζεται από 8 ή 9 κόμματα! Σε αυτό το ενδεχόμενο δίνουν τη χαμηλότερη απόδοση (1.60 η Unibet) ενώ η bwin δίνει τη χαμηλότερη απόδοση στα ακριβώς 9 κόμματα με 2.60 και τη δεύτερη χαμηλότερη στα 8 κόμματα με 3.25!

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!
Σύμφωνα με τη bwin το πιθανότερο είναι να μείνουν εκτός βουλής η ΔΡΑΣΗ του Στ. Μάνου και η Κοινωνική Συμφωνία της Ν. Κατσέλη με το πρώτο ενδεχόμενο να παίζεται στο 1.20 και το δεύτερο στο 1.18!

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ!
Σε όλες τις εταιρίες πρώτο κόμμα εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία με το σίγουρο αυτό ενδεχόμενο να δίνει απόδοση 1.07 στη William Hill, 1.05 στη bwin και να έχει αποσυρθεί στην Expekt!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Λ.Α.Ο.Σ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1
Όλες οι εταιρίες συμφωνούν ότι μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του Λ.Α.Ο.Σ. το πιθανότερο περισσότερες ψήφους θα λάβει η Χρυσή Αυγή! Αυτό το ενδεχόμενο παίζεται στο 1.20 από τη Unibet, στο 1.40 από την Εxpekt και στο 1.75 με handicapp 1% στην bwin!
:
ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ UNIBET!
Σε 4 περιφέρειες προβλέπεται να έρθει πρώτο το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη καθώς η απόδοση αυτού του ενδεχομένου έπεσε στο 1.85 από 2.05 που ήταν πριν στη Unibet! Δεύτερο πιθανότερο ενδεχόμενο να βγει πρώτο σε τρεις περιφέρειες (απόδοση 2.20)!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Στο ερώτημα ποιός θα λάβει περισσότερες ψήφους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή η ΔΗΜ.ΑΡ. σιγουρεύεται το ενδεχόμενο να λάβουν περισσότερες ψήφους οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καθώς μειώθηκε η απόδοση αυτού του ενδεχομένου στη Unibet από 1.40 σε 1.37!

KATΩ ΑΠΟ 45% ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!
Μειώθηκε από 1.85 σε 1.42 η απόδοση του να μην ξεπεράσουν το 45% τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην εταιρία Unibet, που σημαίνει ότι κάποιοι ποντάρισαν σε αυτό το ενδεχόμενο!

ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ BWIN!!!
Έπεσε η απόδοση του να μην ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ το 18,5% σύμφωνα με την bwin! Κάποιοι πόνταραν να μην περάσει το 18,5% το ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα η απόδοση να μειωθεί από το 1.95 στο 1.85!

planet-greece.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.