Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Το ευρώ καταρρέει – Και η Σλοβενία θέλει μηχανισμό στήριξης

Προσφυγή στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης εξετάζει και η Σλοβενία, στα πρότυπα της Ισπανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Ντνέβνικ της Λιουμπλιάνας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της αλλά και με τα υψηλά επιτόκια.

Τα επισφαλή δάνεια στις σλοβενικές τράπεζες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέρχονται σε περίπου 4 δισ. ευρώ, δηλαδή στο 8% των δανείων στην κατοχή των τραπεζών.

Η κατάσταση αυτή είναι παρόμοια με της Ισπανίας, η κυβέρνηση της οποίας ζήτησε οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη, επειδή το 8,37% των δανείων στην κατοχή των τραπεζών, ποσό 150 δισ. ευρώ ήταν επισφαλή, αναφέρει η εφημερίδα «Ντνέβνικ».

Η σλοβενική κυβέρνηση επιθυμεί να ανακεφαλαιοποιήσει το συντομότερο δυνατό τη Nova Ljubljanska Banka (NLB) με την οποία υπάρχουν δυσκολίες, λόγω μικρού ενδιαφέροντος από ξένους επενδυτές, και κεφάλαια χρειάζονται επίσης η Nova Kreditna Banka Maribor (ΝΚΒΜ), στην Abanka Vipa και άλλες μικρότερες τράπεζες, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο οικονομολόγος Πρίμοζ Τσεντσέλι δήλωσε στην εφημερίδα ότι για τη Σλοβενία θα ήταν αρκετοί πόροι 3,5 δισ. ευρώ ώστε να επιλύσει προσωρινά τα προβλήματα των τραπεζών της. Η βοήθεια από το ευρωπαϊκό ταμείο για τη διάσωση του ευρώ θα ήταν η φθηνότερη λύση, εκτίμησε.

[sc:Πηγή id=”http://www.greekmoney.gr/permalink/85537.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>