Το καθεστώς τρέμει βλέποντας την ανατροπή που έρχεται

Τα ντόπια δοσιλόγικα πολιτικά ανδρείκελα,επιμένουν ποντάροντας στην καταστροφολογία..Ενας σκληρός προεκλογικός αγώνας είναι μπροστά και πρέπει να δοθεί μέσα σε πνεύμα ενότητας,ενώ θα μεθοδεύεται με σοβαρότητα η προετοιμασία για την ώρα της ευθύνης που είναι φανερό ότι έρχεται..
Τα ντόπια δοσιλόγικα πολιτικά ανδρείκελα,επιμένουν ποντάροντας στην καταστροφολογία απειλώντας τους πολίτες με δήθεν κίνδυνο εξόδου απο το ευρώ.Αφου τους ..άδειασε ο πιό αρμόδιος για το θέμα πρόεδρος του eurogroup Γιούνγκερ,λέγοντας ότι δεν διανοούνται στην ΕΕ να ωθήσουν οι ίδιοι τη χώρα μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο,αποκρύπτουν απο το λαό τα πραγματικά δεδομένα.Ήδη οι πιό αξιόπιστοι διεθνείς αναλυτές αποκαλύπτουν την αληθινή κατάσταση:

Μια ελληνική έξοδος από το ευρώ θα είχε καταστροφικές συνέπειες, προειδοποιεί και ο πρώην επικεφαλής της Bundesbank και νυν πρόεδρος της UBS Alex Weber.Σύμφωνα με τον Weber, η αποχώρηση της Ελλάδας θα κατέστρεφε την εικόνα του ευρώ..

Από την πλευρά του, ο Rodrigo de Rato, πρώην επικεφαλής της ισπανικής – και πρόσφατα μερικώς κρατικοποιημένης – Bankia, προειδοποιεί πως η Ευρώπη ίσως να μην αντέξει την επιστροφή της Ελλάδας σε δικό της νόμισμα, μια κίνηση που θα προκαλούσε αμέσως αμφιβολίες για τις υπόλοιπες προβληματικές οικονομίες.Το να επιτρέψεις στην Ελλάδα ή να απαιτήσεις από την Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ.. θεωρώ ότι Ευρώπη δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, είπε, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη ως τεράστιο ευρωπαϊκό λάθος.

Εν τω μεταξύ, ακόμη μία φωνή προστέθηκε σε όσους προειδοποιούν για τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις από μία ελληνική αποχώρηση από το ευρώ.
Μια ελληνική έξοδος από την ευρωζώνη θα μπορούσε να προκαλέσει ντόμινο, συγκρίσιμο με την ασιατική οικονομική κρίση, προειδοποιεί και η επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Μαλαισίας Zeti Akhtar Aziz.

Επομένως το ρεαλιστικό ερώτημα που μπαίνει για τις εκλογές της 17 Ιούνη είναι ένα και μοναδικό:

Προδοτική δοσιλόγικη διακυβέρνηση απο τα κόμματα της διαπλοκής ΠΑΣΟΚ και Νεα Δημοκρατία μαζί με τους συνοδοιπόρους τους που θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μνημόνια, ή λαική δημοκρατική διοίκηση της χώρας απο τις αντικαθεστωτικές δυνάμεις που στην πράξη θα ακυρώσουν τα μνημόνια και τις διεθνείς συνθήκες που παρέδωσαν τις ζωές των πολιτών και τη χώρα στην πιό αδίστακτη ομηρία της νεώτερης ιστορίας.

Στη φάση αυτή και μπροστά στο άμεσο ενδεχόμενο ο λαός να δώσει εντολή ανάληψης της διοίκησης της χώρας απο την αντικαθεστωτική παράταξη,ζητούμενο είναι η καλύτερη προετοιμασία και ο προγραμματισμός γι αυτό το ενδεχόμενο.

Ξεκάθαρο πρόγραμμα δράσης για τις πρώτες βδομάδες μετά τις εκλογές και μεθοδευμένο ξεδίπλωμα των προτεραιοτήτων ανακούφισης των λαικών στρωμάτων που πλήγησαν σε σοβαρότερο βαθμό απο τις πολιτικές των μνημονίων, μαζί με επιστράτευση των τίμιων,άξιων και αληθινών που υπηρέτησαν τον πέτρινο καιρό με συνέπεια τη λαική ενότητα και που θα κληθούν να εκφράσουν τα λαικά συμφέροντα, αποτελούν άμεσες οργανωτικές προτεραιότητες.

Ενας σκληρός προεκλογικός αγώνας είναι μπροστά και πρέπει να δοθεί μέσα σε πνεύμα ενότητας,ενώ θα μεθοδεύεται με σοβαρότητα η προετοιμασία για την ώρα της ευθύνης που είναι φανερό ότι έρχεται..

[sc:Πηγή id=”http://www.stopcartel.info/2012/05/17/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97/%CE%A4%CE%BF_%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%8E%CF%82_%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9_%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE_%CF%80%CE%BF%CF%85_%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/7842.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.