Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Το ΚΚΕ επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε το έγγραφο με τις θέσεις Καμμένου

Η Αλέκα Παπαρήγα, όπως και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, παρέλαβε από την Προεδρία της Δημοκρατίας τον φάκελο με τις επίμαχες θέσεις του Πάνου Καμμένου, επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαΐλης δήλωσε πως έχει στα χέρια του τον φάκελο με το σενάριο που προβλέπει και ψήφο ανοχής και ανέγνωσε το επίμαχο σημείο.

Νωρίτερα, στον ίδιο σταθμό ο κ. Καμμένος μίλησε για προβοκάτσια και διέψευσε ότι υπάρχει τέτοιο έγγραφο, λέγοντας πως προκύπτει από τα πρακτικά ότι δεν παρέδωσε στον κ. Παπούλια τέτοιο έγγραφο.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, με πρωτοβουλία του κ. Καμμένου, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 13.00 συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα παραστεί, ωστόσο, κανονικά στη διευρυμένη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κάρολο Παπούλια, που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00. Από τη σύσκεψη θα απέχει η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

[sc:Πηγή id=”http://www.zougla.gr/politiki/article/to-ke-epiveveoni-oti-parelave-to-egrafo-me-tis-8esis-kamenou” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Το ΚΚΕ επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε το έγγραφο με τις θέσεις Καμμένου

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>