Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Τρέμουν το λιντσάρισμα οι βουλευτές!

Η αδιάλλακτη στάση της Τρόικας των δανειστών για χαράτσι και απολύσεις έχει αρχίσει και προκαλεί έντονες αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», από την περασμένη εβδομάδα έχει αρχίσει να ααπτύσσεται ένα κίνημα αμφισβήτησης και πολεμικής κατά της Τρόικας στο οποίο προσχωρούν όλο και περισσότεροι βουλευτές και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών έλεγαν στα πηγαδάκια της Βουλής «Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν αντέχουμε άλλο; Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του και θα μας λιντσάρει; Ή μήπως αυτός είναι ο στόχος τους;».

defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Τρέμουν το λιντσάρισμα οι βουλευτές!

  • PA

    Αν ειναι να τιμωρηθειτε ρε κελεκια … θα τιμωρηθειτε οχι γιατι κανατε αυτα που κανατε αλλα και προκειται να κανετε … αλλα γιατι δεχτηκατε να σας διαταζουν και να εκτελειτε φανερα και χωρις δισταγμο τις διαταγες του οποιου υπαλληλισκου ιδιωτικων συμφεροντων … οντας βουλευτες του ελληνικου κοινοβουλιου.

    • PA

      Αν τυχον μεινει κανενα σας κοκκαλακι ορθιο απ’ αυτη την τιμωρια … τοτε θα τιμωρηθειτε και για ολα τα υπολοιπα που εχετε κανει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>