Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Φιάσκο με την αναζήτηση λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία

«Μπλόκο» στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών που τυχόν να διατηρούν έλληνες βουλευτές στην Ελβετία βάζουν οι αρμόδιες ελβετικές αρχές επικαλούμενες το σχετικό απόρρητο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, ο τότε πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος είχε ζητήσει από όλους τους βουλευτές να εξουσιοδοτήσουν την Τράπεζα της Ελλάδας και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών προκειμένου να ζητήσουν στοιχεία από τις ελβετικές αρχές για πιθανούς «αδήλωτους» τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών.

Στην ουσία κάθε βουλευτής υπέγραφε μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία επισήμαινε ότι εξουσιοδοτεί της ελληνικές αρχές να ερευνήσουν εάν διατηρεί λογαριασμούς στην Ελβετία. Στο συγκεκριμένο αίτημα λοιπόν απάντησαν οι Ελβετοί ξεκαθαρίζοντας ότι το εθνικό τους νομικό καθεστώς δεν τους επιτρέπει να παράσχουν τα συγκεκριμένα στοιχεία. Υπο αυτά τα δεδομένα η «επιχείρηση κάθαρσης» που στήθηκε από τους βουλευτές οδηγήθηκε σε μεγαλοπρεπές φιάσκο.

www.protothema.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Φιάσκο με την αναζήτηση λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία

 • pantnt30

  Και ανακοινώθηκε σήμερα η προ διμήνου άρνηση των ελβετικών τραπεζών ??
  Ηταν γνωστά στους πολιτικούς μας οι οποίοι ως συνήθως πάλι μας κοροϊδέψανε.
   Τόση βρωμιά, ρε παιδιά.
  Μα το θεό για ποια δικαιοσύνη μιλάμε ……….. εδώ πραγματικά χρειάζεται μια επανάσταση.
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>