Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Φούσκα το πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού λένε αναλυτές της Eurobank

Το πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού τον Ιανουάριο του 2013, αν και σημαντικό για ψυχολογικούς λόγους αφού σηματοδοτεί την επιτυχία της δημοσιονομικής σύγκλισης, δεν είναι διατηρήσιμο, επισημαίνουν οι αναλυτές της Eurobank στο εβδομαδιαίο δελτίο «7 Ημέρες Οικονομία».

Όπως εξηγούν, το πλεόνασμα στηρίζεται πέρα από την μείωση των πρωτογενών δαπανών, στη μείωση των επιστροφών φόρων και στις μειωμένες δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Οι μειωμένες επιστροφές φόρων του Ιανουαρίου, αναφέρουν, επιβαρύνουν τις αντίστοιχες υποχρεώσεις των επόμενων μηνών και οι μειωμένες δαπάνες του ΠΔΕ επιβαρύνουν τη ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας.

Πάντως οι αναλυτές της τράπεζας εκτιμούν ότι η βελτίωση των εσόδων του προϋπολογισμού θα κρίνει την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2013. Τέλος, για τους ευρωπαϊκούς διαρθρωτικούς πόρους που εξασφάλισε η Ελλάδα για την περίοδο 2014-20, η Eurobank αναφέρει ότι είναι πολύ υψηλότεροι των αναμενόμενων ενώ επισημαίνει πως η αποτελεσματική αξιοποίηση τους αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη.

kerdos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Φούσκα το πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού λένε αναλυτές της Eurobank

 • Άρης

  Ακου να δείς τι λέει ο Γιουρο-Γκανκ στελεχό στο “7 ημέρες οικονομία ” (Γιατί για  μόνο για τέτοιες “7ήμερες οικονομίες” είναι ικανοί).
  Είναι σα να βλέπεις “αντάρτες ” εσωκομματικούς της ΝΔ ,(τυχαίο παράδειγμα) να αντιπολιτεύονται μέσα στο ίδιο το μπορντέλο τους .
  Αντιπολιτεύεται δηλαδής , ο πορτοφολάς “αναλυτής” τον παπατζή ……
  “…ενώ επισημαίνει πως η αποτελεσματική αξιοποίηση* τους αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη.”
   
  * “…Για δές καιρό που διάλεξε…” η αξιοποίηση της Γιούρο-γκανγκ να με πάρει ….
  Δε γελάω γιατί βαριέμαι ….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>