Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Φτηνά αλλά λιγότερο καλά προϊόντα στην αγορά

Το φαινόμενο έχει αρχίσει να παίρνει πραγματικά επικίνδυνες διαστάσεις. Και να κάνει ολοένα και συχνότερα την παρουσία του στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Ο λόγος αφορά στα προϊόντα που πωλούνται, τα οποία, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουν πάψει να είναι πρώτης διαλογής, από πλευράς ποιότητας.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότερες πολυεθνικές φροντίζουν να φέρνουν στην Ελλάδα γνωστές, μεν, μάρκες προϊόντων, οι οποίες ωστόσο, για να πωλούνται φτηνά, είναι από πλευράς ποιότητας υποδεέστερες.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για προϊόντα τα οποία πωλούνται κυρίως στις αναπτυσσόμενες αγορές και όχι στις αναπτυγμένες. Ο λόγος προφανής: από τη στιγμή που η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει πέσει σημαντικά, οι εταιρίες αποφάσισαν στο πλαίσιο του επιθετικού τους μάρκετινγκ να μειώσουν τις τιμές τους, κατεβάζοντας τον πήχη των στάνταρ στην ποιότητα.

Το γεγονός τελεί εν γνώσει όλης της αλυσίδας και προφανώς της κυβέρνησης, αλλά από τη στιγμή που η τακτική δεν προκαλεί κακό στη δημόσια υγεία, όλες οι μέθοδοι κρίνονται θεμιτοί. Το φαινόμενο μάλιστα αναμένεται να λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

www.fpress.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>