Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Φόρος σε όλα τα ακίνητα από το 2013

Θα επιβάλλεται σε ιδιοκτήτες σπιτιών, οικοπέδων και χωραφιών

Να αντικαταστήσει το Ειδικό Τέλος Ακινήτων και το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας με ένα ενιαίο φόρο που θα επιβαρύνει κάθε ακίνητο, και όχι μόνο τα ηλεκτροδοτούμενα, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Ο νέος φόρος, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από το 2013, θα επιβάλλεται σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, χωραφιών και οικοπέδων, εντός και εκτός σχεδίου πόλεως, με στόχο ετήσια έσοδα 3 δις. ευρώ.

Όπως δημοσιεύουν τα Νέα, εξαιρέσεις θα υπάρχουν για τους κατ’ επάγγελμα αγρότες, όμως με συγκεκριμένα όρια στρεμμάτων, που θα οδηγούν σε φορολόγηση των μεγαλοαγροτών.

Στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου έχει πέσει και η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας, πλην των ναών.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Φόρος σε όλα τα ακίνητα από το 2013

  • Libero

    Πως???οι αγροτες?Στο χωριο που μενω οι αγροτες περιμενουν αυξηση της συνταξης που ειχε ταξει ο γαπ…. 2 παρτι εχουν γινη με την Χ.Αυγη σε γνωστο μαγαζι!!!! Ασε που πολυ ψηφησαν..ΤΙ..?Τζημερο!!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>