Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου

Ψήφο εμπιστοσύνης, με 255 υπέρ και 38 κατά, έλαβε η κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Καταψήφισαν ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος -ο οποίος διεγράφη λίγο αργότερα από την ΚΟ της ΝΔ- ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής, ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας, και ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζή.
 
Για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν δεν ετέθη θέμα διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Συνολικά ψήφισαν 293 βουλευτές. Εκτός από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν η Ντόρα Μπακογιάννη και οι βουλευτές που πρόσκεινται στη Δημοκρατική Συμμαχία.
 
Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε επίσης η ανεξάρτητη βουλευτής Έλα Παπαδημητρίου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λιανής και ο επίσης ανεξάρτητος βουλευτής Σωτήρας Χατζηδάκης.
 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός ήταν απών, χωρίς να έχει αποστείλει επιστολή του για την πρόθεση ψήφου του.
Απόντες ήταν επίσης τρεις βουλευτές του ΚΚΕ (Μαυρίκος, Ζιώγας και Σκοπελίτης), οι οποίοι έστειλαν επιστολές, αλλά ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι δεν θα καταμετρηθούν.

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου

  • begar

    Για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν δεν ετέθη θέμα διαγραφής από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

    Φυσικά και δεν τέθηκε. Μαλάκας είναι ο Γιωργάκης; Σου λέει το παιδί, μπορεί τον άλλο μήνα να πέσει η κυβέρνηση και να επιστρέψω. Πως θα κυβερνήσω χωρίς 153 βουλευτές;

    Άρε δούλεμα που μας ρίχνουν!

  • PA

    H μασονικη στοα Αθηνων και πασης Ελλαδος καλα κρατει !!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>