ΝΔ: Ρυθμίσεις δανείων ώστε η δόση να μην υπερβαίνει το 30% του εισοδήματος

Την ανάγκη οι τράπεζες να προβούν σε πιο εκτεταμένες ρυθμίσεις και σε περισσότερους διακανονισμούς των δανείων των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, επισημαίνει η ΝΔ, ζητώντας μάλιστα, μεταξύ άλλων, η δόση του δανείου να μην υπερβαίνει το 30% του εισοδήματος του ιδιώτη οφειλέτη, εφόσον αυτός αιτιολογημένα αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρει ότι τα τελευταία δυόμισι χρόνια, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις πλήττονται από την πολιτική που εφαρμόζεται, και κυρίως οι νέοι, οι οικονομικά και κοινωνικά πιο ασθενείς, αυτοί που έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.

Ο κ. Σταϊκούρας τονίζει πως είναι “επιτακτικά αναγκαία η συνετή και διορατική διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση, με κατάλληλες πολιτικές ενίσχυσης της ρευστότητας και αναθέρμανσης της οικονομίας και στην προσπάθεια αυτή επιβάλλεται να συμβάλλουν και τα πιστωτικά ιδρύματα”.

Στη ΝΔ επισημαίνουν πως “οι τράπεζες, δεδομένης και της προβλεπόμενης επανακεφαλαιοποίησής τους, πρέπει να προβούν σε πιο εκτεταμένες ρυθμίσεις και σε περισσότερους διακανονισμούς των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, η δόση του δανείου να μην υπερβαίνει το 30% του εισοδήματος του ιδιώτη οφειλέτη, εφόσον αυτός αιτιολογημένα αδυνατεί να ανταποκριθεί.” Μάλιστα ο κ. Σταϊκούρας υπενθυμίζει πως και η Τράπεζα της Ελλάδος, κατά το παρελθόν, έχει κινηθεί σε ανάλογη κατεύθυνση.

8 σχόλια σχετικά με το “ΝΔ: Ρυθμίσεις δανείων ώστε η δόση να μην υπερβαίνει το 30% του εισοδήματος”

  1. Καλά, είμαστε κορυφαίος λαός!

    Ανακοινώνει η ΝΔ προεκλογική υπόσχεση – μούφα, ότι θα κουρέψει τα δάνεια των πολιτών.

    Το ακούνε οι τραπεζίτες και πάνε παραπονιούνται στον Παπαδήμο – δικαιολογημένα από την πλευρά τους – ότι με τις παπαριές που υπόσχεται ο Σαμαράς, θα σταματήσουν όλοι να πληρώνουν δόσεις δανείων και καρτών.

    Βγαίνει τώρα άλλο αστέρι της ΝΔ και ξαναμασάει τις ίδιες παπαριές περί ρυθμίσεων κλπ κλπ.

    Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

  2. Eίναι τρελοί ξεφτίλες begar .To ΠΑΣΟΚΟΝΔ εκτελεί κατάγράμμα εντολές των τραπεζιτών εντολέων τους.Μόνοι μας και ενωμένοι πρέπει να παλέψουμε με το κτήνος που λέγεται τράπεζες.

  3. Πρώτη μέρα μετά μετά από από 5 μήνες και ούτε 1 τηλέφωνο απο εισπρακτική????? Λέτε να μου ετοιμάζουν τις ΔΠ ή απλά να το πήραν απόφαση ότι δεν πρόκειται να σηκώσω τηλέφωνο

  4. Αφού έτσι μου έρχεται να τους τηλεφωνήσω εγώ.Οπως μια φίλη μου που έφτασε οικονομικά στο αμήν πριν ακόμα αρχίσει τη στάση πληρωμών τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε ελάτε να σας δώσω το κλειδί δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω τίποτα και κακός πλήρωσα και τα χαράτσια.Και έτσι μπήκε στο club

  5. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΠΟΙΟ 30% ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ??? ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 2,500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ 750 ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΙ’ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ!!! ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΑ 1500 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΡΙΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ???? ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 720 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ?? ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ?? ΤΑ 215 ΕΥΡΩ??? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ?? ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ’ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΒΟΛΤΑ!! ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ??? ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ!! ΜΗΝ ΤΡΤΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ. ΟΛΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΙΤΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ!!! ΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΠΗΡΑΝ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΖΩΗ!!  ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΙΜΙΑ???? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ’ΡΘΕΙΣ!!!! ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΑΠΕΖΟΥΛΕΣ?? “ΟΥΚ’ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ”. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ?? ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
     

  6.       ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΕ!!!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA  Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ( ΣΑΣ ΤΗ ΠΑΡΑΘΕΤΩ΄ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !)  ΕΠΙΣΤΟΛΨΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΛΑΣ !!                                            

                                                                ” ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΕΣ”!!!

    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!! ΜΕ ΕΠΕΘΥΜΙΣΑΤΕ?? ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!! ΕΧΩ ΔΥΟ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΑΣ!! ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;;;; ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 560 ΖΕΣΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜAI ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!
    ΝΑ’ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ !! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!!!!

    ΥΓ:ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!!

                                               Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Μ Ε ! ! ! ! ! ! ! !,3
     

    Αθήναι, 14. 2.2012
    Κύριε Τσιτσοπουλε

    ALPHA BANK BONUS AMEX CARD – 3755 377557 74005
    Όπως σας έχουμε ήδη κατ επανάληψη ενημερώσει, ο Λογαριασμός της κάρτας σας παρουσιάζει σημαντική και πλέον μακρόχρονη καθυστέρηση, την οποία μέχρι σήμερα δεν έχετε εξοφλήσει. Η αντισυμβατική αυτή συμπεριφορά σας είναι προφανές ότι έχει ανατρέψει τα δεδομένα με βάση τα οποία σας χορηγήθηκε η κάρτα και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί εφεξής για οποιονδήποτε λόγο. Κατόπιν αυτών σας καλούμε για τελευταία φορά να εξοφλήσετε την καθυστερημένη οφειλή σας άμεσα, Οιαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε στην καταγγελία της σύμβασης και αναζήτηση του συνόλου της οφειλής σας με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, και την περαιτέρω επιβάρυνσή σας με έξοδα.
    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση Καθυστερήσεων Λιανικής Τραπεζικής της Τραπέζης στα τηλέφωνα (210 3269280, 210 3505605, 210 3505607, 210 3505601) στο fax 210 3505513.
    Γ.Χ. ΔΡΕΣ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ 23ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΤΗΛ.: +30 210 326 9280 FAX: +30 210 350 5513 E-mail: NonPerformingLoansRetail@alpha.gr

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ!!!!
     

    ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΑ ΤΗΣ ALPHA BANK

    ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΛΑΒΙΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ;;;;;;;;;;
    ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΑΣ;;;;;; ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ;;;;;;;
    TO KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ…….ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ( ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ;;;;;
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ».
    Ε!!! ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΑΑΑ!!! ΝΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 560 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΖΕΣΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ!!! ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: EINAI 568,65 AKOMH ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ!! ΜΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;;;;; ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;;;;; ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ 3869/2010 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΙΛΗΣ, ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ;;;;;
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ) ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ,EXOYME XΡΕΟΚΩΠΗΣΕΙ!!! ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ!!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!!
    «ΟΥΚ’ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ»

  7. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΤΕ!!!!! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *