Που είναι η αλήθεια, κυρία Παναρίτη; Κοίταξε τα βίντεο.

Λοιπόν, ή αυτή είναι τρελή ή πληρώθηκε και άλλαξε γνώμη, ή είναι προδότης, ή κάποιος την απείλησε, και άλλαξε γνώμη, γιατί τελικά ψήφισε ναι σε όλα, στην ολομέλεια της Βουλής ενώ δεν συμφωνούσε πουθενά.

Γνώμη μου είναι, ότι δεν είναι η κυρία Παναρίτη, ούτε τρελή, ούτε πληρωμένη, ούτε προδότης. Είναι θύμα.

Η κυρία Παναρίτη έχει πέσει και αυτή θύμα εκφοβισμού, και απειλείς κατά της ζωής της, από την Παγκόσμια οικονομική μαφία, όπως και πολύ άλλοι πολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Εφόσον σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν κάποιον για να του κλέψουν το μαγαζί, το πορτοφόλι, ή το ρολόι, γιατί αλήθεια να μην υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που κάνουν το ίδιο, για πολλά περισσότερα;

Η περίφημοι τρόικα και το ΔΝΤ, είναι απλά οι μπράβοι οι εισπράκτορες, της Παγκόσμιας οικονομικής μαφίας στην οποία μας οδήγησαν οι δύο προδότες Παπανδρέου –Παπακωνσταντίνου, και τώρα αυτή η παγκόσμια οικονομική μαφία απειλεί και εκβιάζει όλους.

Τι πρέπει να γίνει τώρα: Απλά πράγματα. Αυτά που κάνει ο κάθε ένας λαός, τώρα και χιλιάδες χρόνια, που θέλει πραγματικά να ζήσει ελεύθερος και αξιοπρεπώς.

Πιστεύω, δεν πρέπει να είμαστε εχθρικοί και επιθετικοί εναντίον της Παναρίτης, ή των υπολοίπων πολιτικών και διμοσιογράφων που έχουν απειληθεί από την Παγκόσμια οικονομική μαφία. Αντίθετα, πρέπει να οργανωθούμε και όλοι μαζί να κινηθούμε εναντίων της Παγκόσμιας οικονομικής μαφίας και αυτών των δύων πολιτικών που τους έφεραν εδώ.

Έλληνας Πολίτης και Πατριώτης.

olympia.gr

4 σχόλια σχετικά με το “Που είναι η αλήθεια, κυρία Παναρίτη; Κοίταξε τα βίντεο.”

  1. Όποιος είναι έντιμος και απειλείται, αν βάζει τη ζωή του πάνω από το συμφέρον της πατρίδας, να παραιτείται πριν από την ψηφοφορία.

    Τα υπόλοιπα είναι μούσμουλα εισαγωγής και λοιπά φρούτα.

    1. begar, είσαι ρομαντικός άνθρωπος βέβαια αν δεν ήσουν δεν θα είχες φτιάξει ένα τόσο ωραίο blog. Το συμφέρον της κουτάλας πάνω από όλα κι όχι της πατρίδας χωρίς κουτάλα πως θα τα τσεπώσω Μανωλιό μου πως θα πάρω το 5άρι στην Εκάλη στην Εκάλη,
       

      1. Είμαι ρομαντικός ε;

        χα χα χα χα χα

        Αυτό να το πεις στη γυναίκα μου που μου λέει ότι είμαι ο πιο χοντρόπετσος, αναίσθητος άνθρωπος που έχει γνωρίσει.

        χα χα χα χα χα

  2. Ναι σε όλα και από όλα και από εμένα  μπράβο Έλενα που έχει πέσει θύμα και άρες μάρες κουκουνάρες που σε φέρανε πριν 2.5 χρόνια.
    Ρε βούρλο σε 3 μήνες η πατάτα θα έχει περάσει σε άλλης παράταξης τα χέρια και την ευθύνη δεν την έχει αυτός που ψηφίζει για την πατάτα αλλά αυτός που την κρατάει. και θα λέμε όλοι ότι η πατάτα έσκασε γιατί η νέα κυβέρνηση δεν εφάρμοσε την πολιτική του ψητοπωλείου.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *