ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Έτσι θα μας πάρουν τα σπίτια!

Μια πολύ επικίνδυνη φάμπρικα στήνεται που στόχο δεν έχει άλλον από την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο πλέον απειλείται άμεσα και όχι από τις τράπεζες όπως θα υπέθετε κάνεις αλλά από το ίδιο το δημόσιο.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr στην οδό Νίκης γνωρίζουν πολύ καλά πως όλα τα χαράτσια και οι φόροι που ζητούν οι δανειστές μας και αποδέχονται ελαφρά τη καρδία οι εγχώριοι πολιτικάντηδες ποτέ δεν πρόκειται να πληρωθούν γιατί απλά οι πολίτες δεν έχουν πια δεκάρα τσακιστή!

Κάποιοι εγκέφαλοι φαίνεται πως βρήκαν την λύση: αντί για τα χαράτσια… ντου στα σπίτια με αρχή τα εξοχικά (ακόμα και τα πέτρινα πατρικά σε μακρινά χωριά) ώστε να εκβιάσουν καταστάσεις.

Κάπου εδώ όμως μπαίνει στη… διαδικασία το επιχειρηματικό συμφέρον. Εταιρείες real estate δεν είναι διατεθειμένες να χάσουν στο μεγάλο αυτό παιχνίδι και η πρόταση που εξετάζεται έχει ως εξής: Θα παρεμβαίνουν, θα εγγυώνται, θα παίρνουν την κυριότητα του ακινήτου αλλά δεν θα διώχνουν τον μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη. Αντιθέτως: εκείνος θα το χρησιμοποιεί όπως θέλει, θα χρεώνεται τα χαράτσια και επιπλέον για την «εξυπηρέτηση» θα πρέπει να καταβάλει «ενοίκιο» στην εταιρεία!

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό μοναδικός κερδισμένος θα είναι η εν λόγω εταιρεία η οποία απλά θα παίρνει χρήματα για κάτι που δεν έχει, θα αποδίδει μέρος αυτών στο κράτος ενώ ο ιδιοκτήτης του ακινήτου θα συνεχίζει να πληρώνει αλλά και να φεσώνεται χωρίς να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Το χρέος θα αυξάνεται και νομοτελειακά κάποια στιγμή θα χάνει και το σπίτι του!

Μάλιστα κύκλοι της αγοράς δικαιολογούν με αυτόν τον τρόπο και την επιλογή γνωστού επιχειρηματία να σταματήσει όλες τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα εκτός από εκείνη του real estate. Κάτι παραπάνω προφανώς θα του έχουν πει…

diktionews.gr

5 σχόλια σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Έτσι θα μας πάρουν τα σπίτια!”

  1. Συγγνώμη κιολας, μπορεί να θεωρώ το γόνο του γερμανοτσολιά, τον δήθεν καθηγητή αρχιλαμόγιο αλλά από τα κει μέχρι του ιερέα ενός τέτοιου -κατ’ εμέ ανύπαρκτου σεναρίου- απέχουμε παρασάγγας. Το κείμενο μάλλον ανήκει σε εμπνευστή που τον ζούρλαναν οι εισπράκτορες και οι εφορίες!
     

  2. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

  3. Πάντως αυτό για τον επιχειρηματία που σταματάει όλες τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα εκτός από εκείνη του real estate αληθεύει και όντος είναι πολύ μέσα στα πράγματα για να έκανε λάθος κίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *