Γαμώ τον ΟΤΕ σας και γαμω της γραμμές σας!

γράφει ο Begar

Πέμπτη μέρα χωρίς τηλέφωνο και Internet στο σπίτι και περιμένουμε να δούμε πότε θα ασχοληθεί ο ΟΤΕς να λύσει  το πρόβλημα.

Βασικά, είμαι συνδρομητής Wind, αλλά κάθε μέρα που τηλεφωνώ να μάθω αν υπάρχει πρόοδος, μου απαντούν ότι η βλάβη δηλώθηκε στον ΟΤΕ, διότι φταίει το δημόσιο δίκτυο, που είναι αρμοδιότητα του ΟΤΕ.

Αυτή τη φορά τείνω να τους πιστέψω, διότι μαζί με τη διακοπή του Internet, άλλαξε και ο αριθμός του σταθερού μου και κουδουνίζει σε άγνωστο νούμερο.

Χώρια που μου έχουν πρήξει τα @@, γιατί μου τηλεφωνούν, ζητώντας τον κύριο τάδε και πρέπει να εξηγώ σε όλους το πρόβλημα, για να μην ξανατηλεφωνήσουν.

Βέβαια, ενώ τους λέω ότι η βλάβη θα πάρει καμιά δεκαριά μέρες για να διορθωθεί, έτσι όπως τη βλέπω την κατάσταση, αυτοί εκεί, το χαβά τους, ξανατηλεφωνούν.

Από την άλλη, δεν μπορώ και να απενεργοποιήσω το τηλέφωνο, μην τυχόν και με καλέσει κανένας τεχνίτης για καμιά δοκιμή.

Μέσα σ’ όλα θυμήθηκα και το παρακάτω, το οποίοι οι συνομήλικοι το ξέρουν:

9 σχόλια σχετικά με το “Γαμώ τον ΟΤΕ σας και γαμω της γραμμές σας!”

  1. Begar περαστικά και δυστυχώς έτσι είναι… δεν φταίει ο πάροχος. Βάση του κανονισμού μόνο ο ΟΤΕ έχει την ευθύνη συντήρησης του δικτύου. Ο δε ΟΤΕ δυστυχώς μετά το ξεσκαρτάρισμα που έκαναν οι γερμανοί και μετά την εθελούσια που έτρεξε πρόσφατα έχει ξεμείνει από τεχνικούς, αν θυμάμαι καλά στην Λάρισα είχε μείνει μέσα στον Δεκέμβριο με 2 τεχνικούς. Έχει κάνει μεν προσλήψεις αλλά μέχρι να εκπαιδευτούν και να μάθουν την δουλειά, άστα να πάνε. Τέλος επειδή δεν έχει κάποια οικονομική ρήτρα για την καθυστέρηση στην επιδιόρθωση των γραμμών (αλλά έχει στην καθυστέρηση παράδοσης νέων γραμμών) δίνει την προτεραιότητα στην κατασκευή γραμμών και όσοι έχουμε βλάβες… υπάρχουν και τα περιστέρια!
     

    1. Και εγώ κάπως έτσι το φαντάστηκα. Γιατί και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες που πήγα και συζήτησα με το προσωπικό, μου είπαν ότι όλοι τρέχουν να συνταξιοδοτηθούν, για να προλάβουν τα νέα μέτρα, με αποτέλεσμα να έχουν αδειάσει τα γραφεία και να μην επαρκεί πλέον το προσωπικό.

      Το σοκ ήταν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου σε συγκεκριμένο τμήμα, από 10 έμεινα 2 υπάλληλοι και μου έδειξαν ένα τάνκερ φακέλους. λέγοντας μου ότι πρέπει να περάσουν από τα χέρια τους. Νέες προσλήψεις δεν γίνονται, οπότε βράσε όρυζα.

      Αυτή την καραμέλα, που έλεγε ότι έχουμε πολλούς υπαλλήλους στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, τώρα θα τη φάμε από πίσω. Μια δουλειά θα θέλει άπειρο χρόνο για να γίνει. 

       

      1. begar
        δυστυχως φιλε αυτα που σου ειπαν απο την WIND ειναι μεγαλες μ@@@@ιες γιατι θελουν να βγαλουν τον κωλο τους απεξω με τις μ@@@@κιες που κανουν και δεν ειναι ικανοι να ανταπεξελθουν στις υπωχρεωσεις τους. λοιπον ακου ποια ειναι η αληθεια να την μαθεις κι εσυ και ολοι οι αλλοι που φυσικα δεν γνωριζουν ο ΟΤΕ βασει νομοσχεδιου ειναι υποχρεωμενος μολις δηλωθει βλαβη απο αλλους παροχους να φτιαξει αμεσως την βλαβη αλλιως εχει ποινικη ρητρα οποτε τον ΟΤΕ δεν τον συμφερει για κανενα λογο να μην ανταποκριθει στις υποχρεωσεις του γιατι τα ρητρα που θα πληρωσει ειναι πολυ μεγαλα και αυτα που λεει η WIND ειναι εσκεμενα λογω ανταγωνισμου αλωστε τα μηχανηματα που εχει ειναι απαρχειωμενα.
        HOPE
        ναι μπορει να σμβει και αυτο και μαλιστα να κανει και βδομαδες να αποκατασταθει οταν υπαρχει καλωδιακη βλαβη η ζημια μπορει να ειναι πολυ μεγαλη!

        1. Ναι ρε φίλε, αλλά αυτή τη στιγμή που εγώ έχω ξαφνικά άλλο νούμερο στο σπίτι, ποιος φταίει;

          Ποιος διαχειρίζεται τα νούμερα;

          Και μάλιστα, το νέο νούμερο που χτυπάει σπίτι μου ανήκει σε συνδρομητή της Forthnet, ενώ εγώ είμαι Wind.

          Γι’ αυτό και είπα ότι τείνω αυτή τη φορά να τους πιστέψω. Απλά, γιατί όλες τις άλλες φορές δεν τους πιστεύω.

          1. η wind  φιλε απλα πως να σου το εξηγησω τωρα ειναι κατι σαν συνακροαση εχει μπερδευτει το δυκτιο της  wind  με forthnet.

          2. Μιχάλη, όπως και να έχει, επειδή εγώ Wind πληρώνω, από τη Wind ζητάω ευθύνες. Το αν φταίει ο ΟΤΕ ή ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, μου είναι αδιάφορο. Δικό τους πρόβλημα, ας τους κάνουν μήνυση.

            Εγώ Wind πληρώνω και από αυτούς περιμένω να κόψουν το λαιμό τους.

            Όπως και όταν φτιαχτεί η μαλακία, από αυτούς θα ζητήσω να αφαιρεθούν από το λογαριασμό οι αντίστοιχες μέρες δυσλειτουργίας, έτσι για το γαμώτο, πράγμα που θεωρώ σίγουρο ότι από μόνοι τους ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

          3. begar
            αυτο να κανεις μολις σου ερθει ο λογαριασμος θα πας και θα κανεις αιτηση παραπονου σε εμας ισχυει αυτο

  2. Στις συνεντευξεις για τις προσληψεις στην οτεplus ρωτουσαν τους υποψηφιους αν εχουν μια δευτερη πηγη εισοδηματος για να περασουν την διετη δοκιμαστικη περιοδο των 440 ευρω !!!!!!!!, εχει να επιδειξει πολυ ζηλο το νεο τεχνικο προσωπικο :))))). Begar δηλωμενη βλαβη σε οτε για γραμμη οτε απο 10/12 αποκατασταθηκε στις 20/1. Εχεις ακομα …….

  3. Και εγώ έχω βλάβη από το Σάββατο βράδυ. Ήρθε το συνεργείο ΟΤΕ, έσκαψε, και μας
    είπε ίσως τελειώσουν στις 17 Ιαγουάριου.
    Ευτυχώς εχω καλούς γείτονες και μας δίνουν ιντερνέτ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *