Γιατί έσφαξαν την Κύπρο

karatzaferi1Έσωσαν την Κύπρο; Όχι βέβαια. Απλώς σκλάβωσαν την Μεγαλόνησο και εξυπηρέτησαν τα δικά τους οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα.

Οι νταβατζήδες (Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, Ρώσοι) μετά από πολύ ξύλο και εκβιασμούς πήραν όλες τις εισπράξεις και την ακίνητη περιουσία της Κύπρου, αφού προηγουμένως την εξώθησαν στη πορνεία.

Δυστυχώς το νησί της Αφροδίτης θα περάσει πολύ χειρότερες μέρες απ’ την εξαθλιωμένη Ελλάδα και ας λένε ότι θέλουν οι ντόπιοι (Κύπρο και Ελλάδα) βοηθοί των διεθνή νταβατζήδων. Κατ’ εντολή των νταβατζήδων φωνασκούν ότι έφταιγε η εκδιδόμενη Κύπρος και το μαστίγωμά της έγινε για το καλό της.

Είναι ψεύτες, προδότες, οσφιοκάμπτες και συμπράττουν συνειδητά στην εξαθλίωση και τον αφανισμό του Ελληνισμού. Παίζουν με την φωτιά γιατί εκτός από την οικονομική καταστροφή ελλοχεύει ο μέγας κίνδυνος να μας εμπλέξουν σε πολεμικές συρράξεις.

Φοβάμαι ότι θα θυμηθείτε αυτές τις γραμμές πολύ σύντομα.

Η διεθνής νταβατζήδες και αφεντικά των ντόπιων υπαλλήλων τους απαιτούν «πάση θυσία» το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια εδώ και τώρα.
Η πύλη της κολάσεως θα ανοίξει με επίθεση στο Ιράν όχι για τα πυρηνικά (αυτή θα είναι η δικαιολογία) αλλά για τον έλεγχο των πετρελαίων.Παρακαλώ θυμηθείτε τι έγινε τις τελευταίες ημέρες ταυτόχρονα με τον αποκεφαλισμό της Κύπρου: η εκεχειρία Τούρκων – Κούρδων, η συγνώμη του Νατανιάχου, η αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων Τουρκίας – Ισραήλ, η απειλή Νταβούτογλου ότι τα κοιτάσματα της Κύπρου δεν είναι μόνο δικά της, η άρνηση των Ρώσων να βοηθήσουν, το ταξίδι Ομπάμα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.

www.spirospero.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *