88 σχόλια σχετικά με το “Η εισβολή των ισλαμιστών”

  1. Το βιντεο δαιμονοποιει τους μουσουλμανους αλα Γκαιμπελς.
    Λοιπον, αυτα τα κολπα δεν περνανε και αν υπαρχουν μερικα κωλοπαιδα στις ταξεις τους δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ισλαμιστες.
    Αντιλαμβανομαι οτι η υπερεθνικη ελιτ βιαζεται κατα καποιον τροπο να επαναφερει τον φασισμο στην Ευρωπη χρησιμοποιωντας ως δαιμονες του κακου τους μουσουλμανους αυτη τη φορα.
    Το ερωτημα ειναι ενα και συγκεκριμενο.
    Γιατι ο βιαζεται Βαμπιρισμος να κανει ανατροπες στις κοινωνικες δομες που σε κανονικες συνθηκες χρειαζονται δεκαετιες για να δεσουν καρπο.
    Ερχεται κατι μηπως ?
    Ξερετε κατι κ. Σοιμπλε, νυχτεριδανθρωπε ….. και δεν μας το λετε μηπως ?
     

  2. ναι,αλλα αφου δεν ειναι ετσι οπως λες,γιατι οπου επικρατει το ισλαμ ολες οι υπολοιπες θρησκειες παυουν να υπαρχουν??πχ.πακισταν,σαουδικη αραβια.ιραν κλπ.οσο για τον κυριο ανδρουλακη και λοιπους…προοδευτικους που με ευκολια εβγαζε βιβλιο και εβριζε την Παναγια μπορει να κανει το ιδιο και με το ισλαμ?λεω μηπως??δυστυχως πρεπει να ξυπνησουμε γιατι οταν η δημοκρατια {ετσι οπως ειναι]δωσει τη θεση της στη σαρια θα ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ για δακρυα.

    1. Iσλαμικα καθεστωτα εχουν οι Σ.Αραβια, Ιραν και Μαλδιβες.
      Ολος ο υπολοιπος μουσουλμανικος κοσμος δεν ειναι ισλαμιστες με την εννοια της Σαρια ως υπερτατο νομο.
      Ταλιμπαν υπαρχουν παντου … και στον χριστιανικο κοσμο.
      Αυτο δεν σημαινει οτι εκφραζεται το συνολο της κοινωνιας μεσω αυτων των εξτρεμιστων.
      Ποιος ειναι ο Ανδρουλακης για να ασχολουμαστε μαζι του στο κατω κατω.
      Εκφραζεται η ελληνικη κοινωνια μεσω του Ανδρουλακη ?
      Ο τυπος βασικα ειναι μισοτρελος.
       
      Μας παιζουνε οπως γουσταρουνε μεσω media με λιγα λογια και ο στοχος τους ειναι συγκεκριμενος. Να δημιουργησουνε εχθρους.
      Τους τελειωσε ο κομμουνισμος και φτιαξανε το ισλαμ.
      Οταν τελειωσει και το ισλαμ θα εμφανιστουν οι εξωγηινοι.
      Να στο πω κι αλλιως.
      Τι ειναι για την CIA να καθαρισει ολους τους μουλαδες που πουλανε μαγκια.
      Δεν το κανει ομως … πιστευω να καταλαβαινεις.

  3. Γειά στο στόμα σου ρε Αετέ ! Με πρόλαβες . Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω με τίς παρακάτω παραπομπές. Στο βίντεο των παιδιών της ομάδας “Infowar” φαίνεται το σηματάκι του αλητοκάναλου “Σκάι”. Σημειώνω ότι ο Αρης Χατζηστεφάνου με την δημοδιογραφική του ομάδα ενοχλούσε πολύ τον εφοπ-λ-η-σταρά και τους απέλυσαν.
    Επίσης αν δεν υπήρχε το Ισλάμισμός , θα τον είχαν εφεύρει. Και όπως λές και σύ φίλε , ναι χάσαμε το μπαμπούλα του κομμουνισμού και βρήκαμε  καινούργιο . Μπούς και παρεάκι, δεν τσιμπάμε . 
    Εγώ αυτή τη στιγμή ,ως περιθωριακός πιά πολίτης αυτής της χώρας , υφίσταμαι τους εξευτελισμούς , τους διωγμούς , την περιθωριοποίηση , τους εκβιασμούς , την τρομοκρατία , από 
    Ταλιμπάν  της αισχροκέρδιας , από πλιατσικολόγους νεοφιλευθεριστές και από καπιταλ-η-σταράδες θερσίτες. Οοολοι τούτα τα τάγματα της κονόμας είναι βαπτισμένοι Χριστιανοί Ορδόδοξοι , Προτεστάντες , Καθολικοί , Λουθηρανοί , Ευαγγελιστές και Ιεχωβάδες . Μα πείτε μου αλήθεια με τόσο πήδημα από ΦΙΛΟΥΣ -ομοθρήσκους μου , τι να φοβηθώ από τους οχτρούς αλλόθρησκους . Πιό πολύ φοβάμαι το Λάτση και το Προβόπουλο παρά τους μουλάδες. Σορρυ , σε όποιον δεν αρέσω , αλλά η εμπειρία μου με οδηγεί σε τούτες τις απόψεις.

    Και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα. Οταν βομβάρδιζαν το Ιράκ , οι σύμμαχοί μας Χριστιανοί βάζανε παιδιά να ζωγραφίζουν αφιερώσεις πάνω στα βλήματα που εκ των υστέρων κομμάτιαζαν ΚΑΙ παιδιά. Μιλάμε για πολύ επίπεδο ρε παιδάκι μου !

    Infowar : Ισλαμοφοβία

    http://vimeo.com/29932306

    Και κάτι για το δικό μας χριστιανό μακελάρη Μπέιβικ :

    Ο “ιδεολόγος” Μπείβικ , η Ισλαμοφοβία και η απειλή της αριστεράς.
    http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=683180
     

    1. Άρη

      τα ίδια λέγανε και στην Κούβα για τους κομμουνιστές, αλλά στο τέλος πήρε ο Κάστρο την εξουσία.
      Τα ίδια λένε ορισμένοι για λόμπι της δραχμής, αλλά το σχέδιο προχωράει κανονικά.

      Εγώ ένα πράγμα κατάλαβα. Η μεγαλύτερη μαγκιά είναι να καταστήσεις κάποιον γραφικό και συνωμοσιολόγο, ώστε όταν κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ο λαός να μην τον παίρνει στα σοβαρά και να αδρανεί.

      Μην ξεχνάς ότι πριν από λίγα χρόνια, όποιος μιλούσε για υπόγειο πλούτο της Ελλάδος ήταν “γραφικός και αδαής”.
      Όποιος σήμερα μιλάει για “τράπεζα της ανατολής” είναι “γραφικός και αδαής”.(δεν ξέρω προσωπικά αν πρόκειται για μπαρούφα).
      Όποιος μιλάει για ισλαμικό κίνδυνος είναι “γραφικός και αδαής”. 

  4. Ελπίζω, τα σπασμένα αυτοκίνητα και καταστήματα από μουσουλμάνους διαδηλωτές, σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, τουλάχιστον να ανήκουν σε “ανοικτόμυαλους προοδευτικούς δημοκράτες”.

    1. Θα έλεγαν οι «ανοικτόμυαλοι προοδευτικοί δημοκράτες»  ότι ήταν μουσουλμάνοι μεν αλλά χρυσαυγίτες δε. 

  5. Εγώ , Begar και George M. ,  επειδή τοποθετήθηκα νωρίτερα και δεν είμαι και πολύ των έντονων και συνεχών αντιπαραθέσεων , ήθελα μόνο να προσθέσω το εξής τελευταίο και να πάω να χαλαρώσω . Σε καμμία περίπτωση δεν γουστάρω να επιβάλω τις απόψεις μου , δεδομένου ότι γνωρίζω ότι όλοι μας βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Αλλωστε υποτίθεται πως ως υπερχρεωμένοι είμαστε στο ίδιο χαράκωμα και πάνω κάτω ξέρουμε και τα αίτια που μας έφεραν ως εδώ. 

    Λύση ΑΜΕΣΗ -ΓΡΗΓΟΡΗ στο συγκεκριμένο θέμα και ειδικά στο τελευταίο (επεισόδια- Αθήνα)δεν βλέπω στο φτωχό μου το μυαλό. Εγώ “έβοσκα τα πρόβατα εδώ επαραπέρα”. Εργατουπαλλήλους γονείς είχα και με το ζόρι σπουδές γιατί δεν είχαμε φράγκο.Το μόνο που πρόλαβα να μάθω είναι ποιός κινεί τα νήματα του σύγχρονου δουλεμπορίου .Ποιός μετακινεί πληθυσμούς για να κάνει τις δουλειές του και να σπάει κοινωνικές κατακτήσεις και συμβόλαια δεκαετιών.

    Ο λογαριασμός σίγουρα δεν πρέπει να σταλεί στον Τσίπρα , ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ στον Τσίπρα. (Είμαι αριστερός, δεν ανήκω σε καννένα κόμμα και ψήφισα απλά Σύριζα στις τελευταιες εκλογές).  Αντ΄αυτού προτείνω να τον λάβει πρώτος το εκσυγχρονιστικό Αντωνάκι , το εκσυγχρονιστικό Γιωργάκι και όλη η εκσυγχρονιστική παρέα τους που πιστεύει στο δόγμα -Κοράνι-Βίβλος-Ευαγγέλιο του τούρμπο-καπιταλισμού ή αλλιώς σε εκείνους που συνεχίζουν να  πιστεύουν (ακόμα!!!) στο έκτρωματικό απόκοτο του καπιταλισμού τον νεοφιλευθερισμό. (Θα έλεγα “μπάσταρδο” αλλά η λέξη προυποθέτει συνουσία δυο ανθρώπων. Τούτο το έκτρωμα είναι προιόν διατριβής ενός άρρωστου τεχνοκράτη-Φρανκενστάιν ).Να σταλεί στην παραδοσιακή μεταπολεμική δεξιά. Να σταλεί λοιπόν σε αυτούς που άνοιξαν τα σύνορα (1990)για να κάνουν μπίζνες φάστ-τρακ γιατί οι απεργίες ήταν πάντα αντιπαραγωγικές. Να σταλεί σε αυτούς που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στη δυάλιση της Γιουγκοσλαβίας. Να σταλεί σε αυτούς που επεμβαίνουν σε ξένες χώρες και φτιάχνουν καραβάνια προσφύγων .

    Μόνο παρακαλώ , μόνο σε μένα να μην τον στείλουν .
    Εχω ήδη πολλούς λογαριαμούς . ΔΕΗ , ΟΤΕ , Ενεχυροδανειστές (Τράπεζες δηλ.), Εφορία , Ειμαι ανασφάλιστος και φοβάμαι ότι θα μείνω άνεργος .
    Για όλα αυτά δεν πιστευω ούτε στο Χριστό , ούτε στο Μωάμεθ.Ποτέ δεν πίστεψα σε καννένα θεό. Α ναι ! Ψέματα .Στον Αη Βασίλη πίστεψα όσο χρόνια παραπάνω μπορούσα .  🙂
    Σκηνές θρησκευτικού  φανατισμού ένθεν κακείθεν (και όχι μόνο ) που προκαλούν ναυτία. 

    Αντε να είμαστε καλά .

     
     

    1. Aκριβως Αρη.
      Μας κουβαλουσαν εδω και χρονια καραβανια απο λαθρο … και μολις τωρα ξυπνησαμε και ειδαμε οτι καποιοι απ’ αυτους ειναι μουσουλμανοι.
      Βλεπεις μεχρι το 2009 που τα κονομουσαμε δεν υπηρχαν μουσουλμανοι.
      Μολις αρχισε η πεινα μετα το Μνημονιο … μονο τοτε αρχισαμε και τους βλεπουμε εντελως ξαφνικα γυρω μας.
      Ολα τα κακα που βιωνουμε σημερα ειναι τα αποτελεσματα της αδιαφοριας που επιδειξαμε στο παρελθον.
      Δυστηχως, για αλλη μια φορα ψαχνουμε να βρουμε αποδιοπομπαιο τραγο για τα δικα μας ατοπηματα.
      Και το σοου συνεχιζεται.
      Οι λαθρο ηρθαν εδω με την ανοχη των κυβερνησεων για να πεσουν τα μεροκαματα οπως πολυ σωστα ειπες αλλα και για να μοχλευθει η ανασυσταση της ακροδεξιας πανευρωπαικα.
      Οταν ανακυρηχθει το ισλαμ ως κοινος εχθρος απο τις μελλοντικες κυβερνησεις που θα στηριζονται απο τους ακροδεξιους … τοτε θα “ενωθει” και η Ευρωπη για να το πολεμησει.
      Κλασσικη περιπτωση διαχειρισης των μαζων για να επιτευχθει το ποθητο αποτελεσμα δια της τεθλασμενης.

  6. απλα φιλοι μου,δυστυχως το αποτελεσμα μετραει παντα…οταν σε 20 χρονια η ελλαδα θα ειναι μια ακομα ισλαμικη δημοκρατια δεν θα μπορουμε να κανουμε κατι.και μακαρι και τοτε να λετε δεν πιστευω σε κανενα μωαμεθ..μονο που αν το πεις τοτε,δεν θα συνεχισει να επικουνωνει το κεφαλι σου με το υπολοιπο σωμα.για οποιονδηποτε διαφωνει η δεν γνωριζει περι της συγκεκριμενης {και μονο} θρησκειας.καλο θα ηταν να ενημερωθει ΧΘΕΣ!!!

    1. 1. “ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ”
      “Δράση και συμπεριφορά όμοια με εκείνη του σατανικού Γκαίμπελς , υπουργού Προπαγάνδας και Πληροφοριών της χιτλερικής Γερμανίας . Ο γκαιμπελισμός κάνει πράξη το “λέγε , λέγε , όλο και κάτι μένει “. Από τα πολλά ψεύδη κάποια γίνονται πιστευτά και μέσα στη σύγχυση προκαλούν αποπροσανατολισμό , αλλά και πανικό στις μάζες , που δεν μπορούν να διακρίνουν ποιο είναι αληθινό και ποιο ψευδές απ’ όσα λέγονται .”


      2. Προβοκάτσια

      Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
       
       

      Ο όρος Προβοκάτσια είναι λατινογενής, εκ του “provoco” που σημαίνει προκαλώ – πρόκληση που όμως λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία ως πολιτικοκοινωνικός και στρατιωτικός όρος.
      Γενικά προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο.
      Η προβοκάτσια επιχειρείται πάντοτε κατά στόχου με δόλια διείσδυση είτε απ΄ ευθείας στο χώρο της εκδήλωσής της, είτε δια μέσου ομάδας ατόμων που θα είναι ο στόχος. Συνηθέστερες εκδηλώσεις ή χώροι που μπορεί να σημειωθεί προβοκάτσια είναι οι διαδηλώσεις, πολιτικές συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, πορείες, αλλά και εγκαταστάσεις στρατιωτικές, πολιτικές, θρησκευτικές, βιομηχανικές, αγροτικές, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία, οικίες, συγκοινωνιακά μέσα κ.λπ.
      Απώτερος σκοπός αυτών που διενεργούν προβοκάτσια, είναι είτε η γενικότερη υιοθέτηση κάποιων ψευδών απόψεων που μπορεί να βλάψουν κάποιον ή κάποιους μέχρι και παρότρυνση ή υποκίνηση σε ενέργειες εκδίκησης. Εκδηλώνεται με απλή συνθηματολογία μέχρι και καταστροφή, εμπρησμό ή τραυματισμό και θάνατο προσώπων. Η προβοκάτσια θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα όπλα της μαχητικής προπαγάνδας στη ψυχολογία της μάζας που μπορεί να καταστεί πολύ επικίνδυνη σε περιόδους κρίσεων, π.χ. πολιτικών, οικονομικών κ.λπ.

      Στη σύγχρονη ιστορία έχει αποδειχτεί ότι αποτελεί τον προσφιλέστερο τρόπο δράσης των μυστικών υπηρεσιών, – στο χώρο των οποίων καλείται συνηθέστερα overkill = βίαιη δράση -, λόγω του βραχυπρόθεσμου αποτελέσματος Δυστυχώς η Ελλάδα υπήρξε μία από τις χώρες που από της εποχής της ανεξαρτησίας μέχρι και της εποχής του Ψυχρού πολέμου δοκιμάστηκε έντονα από τέτοιες έξωθεν οργανωθείσες δραστηριότητες με τεράστιες κάθε φορά δυσμενείς εθνικές, πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις,όπως τα [Σεπτεμβριανά]], δημιούργημα των Τούρκων.
      Αυτοί που ενεργούν, ή μηχανεύονται γενικά, προβοκάτσια χαρακτηρίζονται “προβοκάτορες“, (θηλ. προβοκατόρισσες).

       

      3. Πάει καιρός που κάποιοι κυκλοφόρησαν αφισσα στο διαδύκτιο στην οποία υπήρχε γραμμένο το σύνθημα “λευτεριά στους συλληφθέντες Αλβανους” ή κάτι τέτοιο . Εκέινες της μέρες είχε όντως συλληφθει μια ομάδα Αλβανών .Μόνο  που που δεν ήταν “αγωνιστές” ….ήταν απλά του κοινου ποινικού .Θέλησαν έτσι να αμαυρώσουν την εικόνα ενός αριστερού πολιτικού χώρου. Και γιατί το λέω . Γιατί στο λίνκ που αναρτήθηκε ο “σχολιαστής” του σάιτ έχει βάλει φωτογραφίες ενός άμυαλου και υποτίθεται “άθεου” και καλά τυπάκου που βρίζει ορθόδοξους θεούς και δαίμονες και λατρευει την ίδια στιγμή το Ισλάμ . Μεγαλύτερη χαζομάρα δεν έχω ματαδεί . Αθεος και Μουσουλμάνος. …..Κάτι σαν Χριστιανο-μουσουλμάνος με ολίγον γκιαουρισμό … Αν ένας παπάρας υπογράφει με σύμβολα πχ. Σφυροδρέπανο , κάτω από ένα σύνθημα : “Η δουλειά απελευθερώνει”  βαφτίζεται αυτομάτως Ναζιστής ; Εγώ ή μαλάκα θα τον έλεγα ή προβοκάτορα. Ε ρε τι έχουμε να δούμε ακόμα ……Κάποιοι ξεχνούν τη φωτογραφία της Αυριανής (1980)με τον ακατανόμαστο “Δρακουμέλ” ( Μη γίνει καμιά μαλακία και πέσει το σάιτ) αγκαλιά με κάτι αξιωματικούς των Ες -Ες…….

      ΥΓ.Δεν έχω καμμία διάθεση να υπερασπιστώ καμμία γκρούπα και κανένα πολιτικό χώρο .Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι άσχημα. Και σκοτεινά. Η είδηση παραποιείται και διαστρευλώνεται και γίνεται επικίνδυνη. Με φοβίζει ο λόγος της κατασκευής της είδησης και της αντικειμενικής αλήθειας .Είτε γίνεται από αριστερά είτε από δεξιά , είτε από πάνω , είτε από κάτω.

    2. 10 δις έφαγαν οι δικοί σου, για τόσα μάθαμε, ίσως να είναι και παραπάνω
      Το έκανες γαργάρα?  Δεν τρέχει μία? 
       

      1. Oratioss ,

        Σε εμένα απευθύνεσαι ;
        Ποιοί δικοί μου ;
        Εαν ναι , ποιά 10 δις ;
        Δεν έχω ιδέα .
        Ενημέρωσέ με.

  7. Όχι Άρη, δεν είσαι εσύ ο παραλήπτης.
    Ο παραλήπτης έλαβε το μήνυμα και λούφαξε.
    Θα επανέλθει βέβαια σύντομα, με νέες υστερίες.

    1. Οράτιε, δεν καταλαβαίνω.
      Αντιμετωπίζεις τον “παραλήπτη που λούφαξε” ως εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ;

      Τι σχέση έχουν τα λεφτά που έφαγαν διεφθαρμένοι πολιτικοί, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος, με ένα υπαρκτό πρόβλημα, όπως η επέλαση των μουσουλμάνων;

      Είναι ψέμα, πως όταν γίνεται μαλακία από λαθρομετανάστες, οι αριστεροί παριστάνουν τους κωφάλαλους και τυφλούς, αλλά σκίζουν τα ρούχα τους για τα δικαιώματά τους; 

       

      1. Begar, προσπαθω απλά να βοηθήσω να ανοίξει τα μάτια του αυτός που
        πιστεύει ότι θα τον σώσουν αυτοί που έχουν καταπιεί αμάσητα δεκάδες αν όχι εκατοντάδες δις.
         
        Να καταλάβει το πρόβλημα δεν είναι ο χ ή ψ που θεωρεί τους λαθρομετανάστες ανθρώπους με διακαίωμα στη ζωή πρόβλημα είναι αυτοί που τους ‘εφεραν’ εδώ εξυπηρετώντας συγκεκριμένο σχέδιο.
         

        1. Γενικά και αόριστα θα συμφωνούσα. Αλλά εδώ διαπιστώνω ότι όλοι έχουν δικαιώματα σ’ αυτή την πουτάνα χώρα, εκτός από τους Έλληνες πολίτες, που έχουν μόνο υποχρεώσεις.

          1. Ζήτα ευθύνες από αυτούς που τους έφεραν.
            Δεν σε βλέπω να το κάνεις.
             
            Σε φτύνουν και εσύ νομίζεις ότι βρέχει.

          2. ….”οι αριστεροί παριστάνουν τους κωφάλαλους και τυφλούς, …”

            Εγώ πάντως Begar ,
            δεν είδα ΠΟΤΕ ,
            “ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ” ,  
            κόσμο των συντηρητικών παρατάξεων (κομψό έ;), 
            να διαμαρτύρεται , να αντιδρά , να πορεύεται ενάντια στη σφαγή π.χ. της Γιουγκοσλαβίας.
            Σύμφωνοι . Ήταν πολύ γραφικοί οι “άπλυτοι” για τα γούστα τους. “Πασέ” και καθόλου “τρέντυ”.  Άλλωστε ο,τι ήταν να γίνει θα γινόταν ….
            Και λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό . Αν έχεις μιά ζωή έναν καρπαζοεισπράκτορα και τον τρελαίνεις στο “φατούρο”, δε θα μπεί μιά μέρα οπλισμένος κάργα φονταμεταλισμό να τα κάνει όλα πουτάνα ; Δεν πρέπει να αντιδρούμε σε εκείνον που μας στέλνει να του χαλάσουμε το σπίτι , μήπως και προλάβουμε το κακό ; Να μην του δίνουμε άλλοθι να πιστευει στο θέσφατο; 

          3. …..και ήταν και Χριστιανοί ορθόδοξοι οι Σέρβοι τουλάχιστον . 

          4. Αγαπητέ Άρη
            είναι γνωστό πως ο κόσμος των “συντηρητικών παρατάξεων” έχει νοοτροπία του καναπέ.

            Αυτό άλλωστε δεν επέτρεψε στους αριστερούς, επί 30 χρόνια, να καπελώνουν τα πάντα;

            Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια στις σχολικές καταλήψεις, 20 “αριστερούς”, χωρίς καμία συζήτηση να λουκετιάζουν πόρτες σχολίων και να κυρήσσουν κατάληψη, με τους υπόλοιπους 200-250 μαθητές απλά να αναχωρούν για τα σπίτια τους. 

            Μια μειοψηφία δηλαδή, επέβαλε τη θέλησή της στην πλειοψηφία, βασιζόμενη στο γεγονός ότι δεν θα παίξει μπουνιές μαζί τους για να ανοίξει το σχολείο.  

            Θυμάμαι και τα δικά μου σχολικά χρόνια, που όταν είχε αυτή την τρίωρη μάζωξη κάθε τρίμηνο, μαλώναμε, γιατί οι αριστεροί επέμεναν να συζητάμε για τον Ορτέγκα, τους Σαντινίστας και λοιπές παπαριές, προσπερνώντας την έλλειψη θέρμανσης, τις τρύπες στον τοίχο και τις στέγες που έσταζαν όταν έβρεχε.

            Γενικώς θεωρώ ότι οι αριστεροί παράγουν ιδεολογία, όταν οι συντηρητικοί παράγουν έργο.
            Σε πολιτικό επίπεδο, οι δεξιοί πολιτικοί, προσπαθούν να μιμηθούν τη συμπεριφορά των αριστερών, με άρωμα δεξιάς, γι’ αυτό και τα πράγματα πήγαν σκατά. 

          5. “……είναι γνωστό πως ο κόσμος των συντηρητικών παρατάξεων , έχει νοοτροπία του καναπέ..”
            Μάλιστα. Αρα η νοοτροπία υπερισχύει της ιδεολογίας. Λαμπρά. Μόνο στην Ελλάδα!

          6. Η αριστερά θέλει να παράγει κόκκινα λουλούδια στις γυναίκες , στα παιδιά και στους άντρες όλου του κόσμου . Και θέλει να τα προσφέρει απλόχερα .
            Η συντήρηση παράγει “πρότζεκς ” στα πολυτελή γραφεία της με στόχο να “μαμήσει” ότι θέλει να φτιάξει η προηγούμενη .Τα αποτελέσματα τα ζούμε.

            Συγνώμη , αλλά μιλάς για τον έρωτά μου . 
            Η συντήρηση μου έταζε συνοικέσιο.

            🙂 

          7. χε χε χε καλό το λογοπαίγνιο με το συνοικέσιο.

            Πάντως, βλέπω τον Τσιπράκο, τώρα που αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύει να βρεθεί κυβέρνηση, να τα στρογγυλεύει και να μην πολυμιλάει.

            Είναι εύκολο να λες θεωρίες όταν δεν θα κληθείς να τις εφαρμόσεις. Αν όμως κληθείς;

            χα χα χα

            Τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα το λιοντάρι.

             

          8. Δεν είναι εύκολη η πολιτική αγαπητέ .
            Ποιός λέει το αντίθετο. Χρειάζεσαι το 55% του κόσμου τουλάχιστον για να πιέσεις τα αφεντικά να συμμαζέψουν τις “ορμές” τους . Οχι μόνο εδώ αλλά και διεθνώς . Χάσαμε το ρούπελ φίλε , δύσκολη η επανακατάληψη ….

            🙂 

          9. Μην περιμένεις από τον Τσίπρα και τον κάθε Τσίπρα να σε σώσει
            πρέπει να κουνήσεις και εσύ τα χεράκια σου.
            Να εύχεσαι όμως να μην έχει ήδη εξαγορασθεί ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας όπως οι άλλοι…..

          10. Οράτιε, αυτή είναι η πιο σωστή τοποθέτηση που διάβασα σήμερα. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

          11. Οράτιε , συμφωνώ και τούτος εδώ έχει λυσάξει να μου δείχνει αυτό που έχουμε δεί εδώ και μέρες !
             ΟΚ το είδαμε ! 
            Δεν είμαι προσωπολάτρης μεσιέ !

            Με την αριστερά είπαμε ότι “τα έχουμε φτιάξει” …..Γενικώς , τι θέλεις τώρα δηλαδής…..

          12. Άρη, δεν έχει να κάνει με προσωπολατρεία. Η φωτο δείχνει ότι η εξουσία είναι γλυκιά και εξασθενεί τη μνήμη.

            Πάντως εσύ μπορεί να τα έχεις φτιάξει με την αριστερά, αλλά αυτή γαμιέται με άλλον.
            χα χα χα χα χα χα χα 

          13. Σήμερα γράφω τα καλύτερα μου και η Eraser δεν μου δίνει σημασία.
            Με έχει σκάσει.
            Μα που να παντρευτεί κανένα σταλινικό αναρχο τροκσιστο λενινιστικό κουμούνι να στρώσει.
             

          14. Ολες οι ιδεολογιες ετσι οπως εχουν αναπαραχθει τον τελευταιο αιωνα εχουν ως βασικο συστατικο τις εξουσιαστικες δομες.
            Απο κει και περα νομιζω ειναι ανευ σημασιας να μιλαμε για ιδεολογιες γιατι κινουνται ως εχουν σε ενα πλαισιο επιβολης και μονο.
            Αν υπαρχει μια υγιης προσεγγιση των προβληματων θα μπορουσε να υφισταται μονο υπο της αρχης της “συγκλισης συμφεροντων”.

  8. δεν θα βαλουμε ποτε μυαλο. κουλτουρα και διανοηση….για την ταμπακιερα κανουμε το παγωνι.δεν βαριεσαι.και την επανασταση του 21 λιγοι …γραφικοι δεν την ξεκινησαν?

    1. tastas40 , 

      Η απειλή δεν είναι εκεί έξω .Η τουλάχιστον όχι μόνο εκεί . Είναι εδώ μέσα . Εκατό χρόνια και βάλε. Η μεγάααααληηηηη  παρέα με το “μπαγιόκο” 
      στην Ελβετία μου φωνάζει εκατό χρόνια και βάλε : ” Ρε σύ κοίτα ! Έρχεται το Ισλάμ να σε πηδήξει !” , Παλιότερα λέγανε : “Ρε σείς ! προσέξτε ! έρχεται η “κόκκινη αρκούδα”! 
      Πολύ παλιά λέγανε οι σταυροφόροι το ίδιο . Η Κωνσταντινούπολη δεν  αλλώθηκε μόνο από τους Τούρκους . Την είχαν βιάσει το 1204 οι Σταυροφόροι χριστιανοι , πολύ πρίν από αυτούς και ήταν έτοιμη .Ηταν πολλά τα λεφτά βλέπεις …..

      1.  Ενώ το Ισλάμ…15χρονα με ελβιέλες..μόνο με αθώες παιδικές χαριτωμενιές.
        Δεν πρόσεξα να έχουμε προσέξει τα τελευταία ξεσπάσματα και ειδεχθή εγκλήματα στον ισλαμικό κόσμο  και δεν πρόσεξα να έχουμε αντιληφθεί οτι το δικαίωμα στη διαφορετικότητα αφορά τη δικιά μας αντίληψη μονόδρομα.
        Ανάμεσα σε ισλαμιστές, δεν μπορείς να είσαι διαφορετικός, δεν υπάρχει το δικαίωμα στη διαφορά.
        Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος μουσουλμάνος να εκφράσει ας το πω αριστερές απόψεις, αμφιβολίες στις διάφορες εντολές και αποφάσεις, ΄ή απλώς να γιορτάσει μία επέτειο  σε δημόσιο χώρο με τη γυναίκα του.
        Αν είσαι γυναίκα δεν μπορείς να καταγγήλεις οτι βιάστηκες γιατί εσένα περιμένει η τιμωρία.
        Αν έχει 40 βαθμούς υπό σκιά – και είσαι γυναίκα – 8α πρέπει να κυκλοφρορείς φασκιωμένη με μανδύες και μαντήλες.
        Και αν ακόμα δεχτούμε οτι δεν έχουμε δικαίωμα να παρέμβουμε προασπιζόμενοι τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα όπως αυτό της αυτοδιάθεσης στις κοινωνίες τους, δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε οτι αυτοί παρεμβαίνουν στη διαφορετικότητα.
        Όλοι οι κοινωνιολόγοι και οι των πολιτικών επιστημών δέχονται οτι το Ισλάμ ομογενοποιεί εθνότητες ενώ αυτό δεν συμβαίνει στη Δύση.
        Ο Σέρβος παραμένει Σέρβος, ο Έλληνας Έλληνας και ας είναι και οι 2 λαοί κατά κύριο λόγο Ορθόδοξοι, οι Ιταλοί όσο παραδοσιακοί Καθολικοί και αν είναι είναι πρώτα Ιταλοί κλπ.
        Οι θρησκευτικοί πόλεμοι στην Ευρώπη έλαβαν τέλος αιώνες πριν.
        Κακώς έγιναν, ήταν επαχθείς, κανείς δεν τους υπερασπίζεται , αλλά τελείωσαν.
        Σήμερα, κανείς δεν θα πολεμήσει με αίτημα σαν αυτό της ίδρυσης της Αγγλικανικής εκκλησίας ας πούμε.
        Εξόχως πολιτικό ήταν το Βατικανό και παραμένει αλλά η ισχύς του παραμένει πλεόν σταθεροποιημένη σε συγκεκριμένες περιοχές της Ευρώπης.
        Οι Μουσουλμάνοι, είναι μουσουλμάνοι και είναι πλέον γεωπολιτική ομάδα και όχι θρησκευτική. Ως ομάδα αυτού του προσανατολισμού είναι επεκτατική και μιλιταριστική.
        Η δε αγριότητα σε εγκλήματα πολέμου είναι παροιμιώδης.
         
        http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=55928&Itemid=131
         

  9. Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν αυτό το διάστημα με την αναμπουμπούλα στο δικαστικό χώρο βγαίνουν εκδίδονται με την ίδια ταχύτητα ΔΠ;

  10. αρης      θεωρητικως εχεις δικιο..πρακτικως ΟΧΙ…δεν βλεπεις το προβλημα?/απορω?δεν ξερεις οτι εχουμε 2000000 μουσουλμανους στη χωρα μας κυριως σε παραγωγικη ηλικια?και κυριως ανδρες ε?δεν ξερεις οτι γεννανε 6 7 παιδια ο καθενας/δεν σε ενδιαφερει αν η ελλαδα θα ειναι οντως ΕΛΛΑΔΑ,οταν κλεισουμε τα ματια μας?και δες και κατι αλλο..τωρα μπορεις να τα λες..σε ποια μουσουλμανικη χωρα εχεις δικαιωμα να εχεις διαφορετικη αποψη?ευγνωμη αλλα δεν με νοιαζει αν το λεγε ο ανδρεας ο παπανδρεου η το λεει ο μιχαλολιακος σημερα.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.[Ο ελληνισμος ειναι αρρηκτα δεμενος με την ορθοδοξια}.

    1. φίλε tastas40 ακόμα και αν σήμερα δίωξουμε 1.000.000 λαθρομετανάστες
      αύριο ενδεχομένως θα ‘φέρουν’ 5.000.000.
      Άρα η λύση στο πρόβλημα δεν είναι πόσους θα διώξουμε σήμερα ( ή όπως κάποιοι υπονοούν πόσους θα σφάξουμε), αλλά να αποκτήσουμε επιτέλους πολιτικούς και κυβέρνηση που να θέλουν να λύσουν το πρόβλημα και να το λύσουν.
      Πιστεύεις ότι η σημερινή κυβέρνηση θέλει να το λύσει….?
      και γιατί δεν το έλυσε τα προηγούμενα χρόνια….? 
       

    2. Ρε φίλε Ταστας40 , 

      Για την υπογεννητικότητα ποιός πούστης φταίει ;  
      Δεν φταίνε οι”δικοί μας” που μας έχουν κάνει τη ζωή μπακαλοτέφτερο ; Η μπάς και νομίζεις ΄ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες σαν και μένα που ερωτευονται “αριστερές’ με πασατέμπο στο χέρι και ταβάνι τα αστέρια ;  

      1. Α χα χα χα χα χα χα
        το ψάρεμα φταίει. “Δε γαμείς που δε γαμείς, δεν πάς για ψάρεμα;” 
        χα χα χα χα χα 

  11. δεν ξερω ποιος ειναι ο καλος η ο κακος..ξερω ομως ποιος ψηφισε το νομο της ιθαγενειας..πασοκ,συριζα,κκε και δημαρ..αρα αυτοματα τους διαγραφω.

  12. δεν ειπα οτι ψηφιζω νδ..αλλωστε ειναι πολυ λαι για μενα…παντως τα ορφανα του σταλιν δεν τα χω ψηφισει ποτε..

  13. Φαντάζομαι πάντως ότι στην ανάγκη προτιμάς ΝΔ και ξερό ψωμί.
    Σιγά τώρα τα 10 δις, χαλάλι τους.

  14. Βασικά, για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ δεν αυτοχαρακτηρίζομαι ως δεξιός ή αριστερός.

    Η προσωπική μου ιδεολογία παίρνει λίγα στοιχεία απ’ όλους, αλλά δεν συμφωνεί με κάποιον συγκεκριμένα.

    Και πιστεύω ότι αρκετοί έχουν το ίδιο πρόβλημα, δηλ. δεν βρίσκουν κόμμα που να τους εκφράζει συνολικά.

  15. εγω θα προτιμουσα ναι..στην αναγκη ναι.αν ηταν μεταξυ νδ και συριζα μονο..ναι και με τα δυο χερια νδ.εσυ??

    1. Εγώ φίλε μου δεν μπορώ να ψηφίσω αυτούς
      που κάνουν real estate,
      που νοιάζονται πάνω απ΄όλα για τα συμφέροντα των τραπεζών
      που γέμισαν την Ελλάδα μας λαθρομετανάστες
      αυτούς ρε αδελφέ που προσκυνάνε την Μερκελ και τους άλλους.
      Υποθέτω ότι δεν θα είχα κάτι να χασω με τον συριζα, το πολύ πολύ να σιχτίριζα για την επιλογή μου μετά από 1 χρόνο.
      Χειρότερα όμως από τη ΝΔ δεν γίνεται.
       
      Σημείωση: όπου ΝΔ βλέπε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις ΝΔ παιρνεις πακέτο και το ΠΑΣΟΚ
       

      1. Σ’ αυτά που λες, νομίζω ότι έχουμε συμφωνήσει εδώ  και καιρό.
        Εγώ την παπάντζα δεν αντέχω. Δεν μπορώ π.χ. να βλέπω τη Δούρου να περπατά δίπλα δίπλα με τους αστυνομικούς, στην κινητοποίηση τους.  Είναι γλυκά τα ψηφαλάκια ρε γαμώτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *