Η Russell υποβαθμίζει την Ελλάδα, από ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη χώρα …

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ..

Η εταιρεία Russell εξετάζει να επαναταξινομήσει την Ελλάδα από ανεπτυγμένη, σε αναδυόμενη χώρα στην προσεχή Ετήσια Αναθεώρηση των Δεικτών.
Η αλλαγή της Russell είναι αποτέλεσμα έρευνας της διαδικασίας αναθεώρησης του κινδύνου
Η αναθεώρηση καθοδηγείται από κανόνες που βασίζονται, σε αντικειμενική ανάλυση των μακροοικονομικών και του λειτουργικού κινδύνου…
Η ετήσια αναθεώρηση θα γίνει στα τέλη Ιουνίου.

Η Russell Investments ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα του 2013 για ετήσια διαδικασία ανασύστασης του δείκτη, με σκοπό να περιλάβει και να αντανακλά την παγκόσμια αγορά μετοχών ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι επενδυτές εξακολουθούν να έχουν την πιο ακριβή μεσολάβηση για τις παγκόσμιες αγορές.

Μια σημαντική αλλαγή στην αναθεώρηση του τρέχοντος έτους είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μεταφερθεί από μια ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη αγορά.

Χρειάζονται τρία χρόνια συνεχών αλλαγών σε οικονομικά κριτήρια για μια χώρα που πρόκειται να μεταφερθεί, και η αναταξινόμηση μπορεί να συμβεί με διάφορους τρόπους.

Μεθοδολογία του Russell αναδεικνύει ότι οι ανεπτυγμένες αγορές, σε γενικές γραμμές, είναι λιγότερο επικίνδυνες και πιο αποτελεσματικές στο εμπόριο, σε σχέση με τις αναδυόμενες αγορές .

exomatiakaivlepo.blogspot.com

5 σχόλια σχετικά με το “Η Russell υποβαθμίζει την Ελλάδα, από ανεπτυγμένη σε αναδυόμενη χώρα …”

  1.  Η “Russell Investments” εκτιμά . 
    Η εταιρία  “Russell Investments” αποφασίζει . 
    Και τα αλωμένα κράτη σιωπούν . Το μάνατζεμεντ αποφασίζει . Ο μπακάλης , ανοίγει το τεφτέρι του , κάνει δυό τρείς πράξεις , ξύνει τη μύτη του , ρεύεται το χθεσινό του σούσι με τον φρέσκο  ψαρεμένο τόνο της ίδιας ημέρας  και αποφαίνεται : ” Είσαι γρεκο-δευτεράντζα ” . Είχαμε τις άλλες τις αλογομούρες τις σπιτωμένες “οικους ” λέει αξιολόγησης , έχουμε καινούργιες τώρα .
    Τούτες εδώ είναι “επενδυτικές” . Σε αξιολογούν για το το πόσο πόσο μπορείς να δουλευεις χωρίς να πληρώνεσαι . Και κατά πόσο μπορείς να δουλεύεις στα σπίτια που θα σου έχουν αρπάξει ….. Για δές εκπλήξεις που έχει η ζωή …Και θράσος απύθμενο για αυτούς που αποφασίζουν να την βιάσουν και να την πετάξουν στον κάδο ….
     

  2. Eιμαστε η τελευταια χωρα στον κοσμο με δεικτη αναπτυξης … -8.
    Δυστηχως το 50% του ελληνικου λαου πιστευει ακομα στο βολεμα των δανεικων αντι να δει την ωμη πραγματικοτητα που ειναι η πληρης καταστροφη.
    Υπαρχουν δυο παραταξεις σημερα στην Ελλαδα.
    Οι βολεψακηδες μισθωτοι και συνταξιουχοι των οποιων Ευρω τους δωσει η κυβερνηση (δεν ενδιαφερουν οι μειωσεις αρκει να πεφτει σιγουρο παραδακι καθε μηνα) … και οι εντελως ανασφαλεις και εξαθλιωμενοι που δεν εχουν να περνουν απο πουθενα.
    Κατα ενα μαγικο τροπο δεν εχει γινει κοινωνικη εκρηξη σ’ αυτη τη χωρα ακομα γιατι τελικα υπαρχουν κρυφα δικτυα αλληλεγγυης μεταξυ των πολιτων.
     

    1. Εγώ ΡΑ ξέρω να σου πω πως βλέπεις πλέον κοστουμάτους κυρίους να ψάχνουν στα σκουπήδια στην Εκάλη και στη Φιλοθέη (όπου το έχω δει με τα ματάκια μου 2 – 3 φορές το τελευταίο 2μηνο!). Αν αυτό λοιπόν το εντοπίζει κανείς στις πλέον προνομοιούχες περιοχές αντιλαμβάνεσαοι τί τρέχει εκεί όπου δεν πάει η τηλεοπτική καμέρα (κάτι κέντρο Αθηνών, Πειραιώς κ.ο.κ.). Αλληλεγγυή υπάρχει αλλά ελάχιστη και είναι άξιον μελέτης το γιατί ο κόσμος φοράει έτσι αμχητί σαμάρι.

  3. Και το απύθμενο θράσος των νταβατζήδων συνεχίζεται (διαβάστε στο Βήμα)…
    Στο στόχαστρο όχι μόνο των Βρυξελλών αλλά και των πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα φαίνεται ότι μπαίνει το κατώτατο ημερομίσθιο στην Ελλάδα, ως απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δηλώσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *