Με πειραγμένες αντλίες ένα στα τρία βενζινάδικα …

Κλέβουν 12 λεπτά στο λίτρο…

Το λογισμικό στις αντλίες φαίνεται πως πειράζουν επιτήδειοι στα βενζινάδικα με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτό στο λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη από τους οδηγούς. Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το Εθνος τις πρακτικές αυτές καταγγέλλουν στελέχη του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος, αλλά και βενζινοπώλες υποστηρίζοντας πως η μεγάλη πτώση της ζήτησης, αλλά και η απουσία ελέγχου… βοηθούν τους επιτήδειους, με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.

Το κόστος λοιπόν των οδηγών μεταφράζεται σε 5.000 λίτρα την ημέρα για τον επιτήδειο πρατηριούχου, ποσότητα που μπορεί να του αποφέρει 18.000 ευρώ το μήνα.

5 σχόλια σχετικά με το “Με πειραγμένες αντλίες ένα στα τρία βενζινάδικα …”

  1. Κατευθειαν συλληψη και προωθηση τους στα Ταγματα Εθνοπροδοτων που θα εδρευουν σε ξερονησια … και αρμπαιτ σε θερμοκηπια για να ξεπληρωσουν αυτα που κλεψανε.
    Μετα απο τη θητεια στα παραπανω ταγματα προωθηση σε Ταγματα Ανανηψαντων Εθνοπροδοτων που σημαινει κοινωνικη προσφορα σε κατοικημενες περιοχες … και αφου ειναι πλεον καλα παιδια επανενταξη στην κοινωνια.
    Αντε για να τελειωνουμε με τον καθε μπασταρδο.

    1. Μαλάκα ψηλέ τσίμπα ένα @@, που θα ψηφίσω το κόμμα σου.
      Εσύ αν βγεις θα μας μαστιγώνεις όλους γυμνούς στην πλ. Αριστοτέλους, επειδή ήμασταν απλώς αξύριστοι.

      1. Oταν θα βγω εγω θα καθαρισει η δουλεια σε τρεις μηνες ψηλε γιατι εγω δεν εχω παρει μιζες ετσι ωστε να φοβαμαι τη Μερκελ μη με κανει ρομπα.
        Εσυ δεν εχεις να φοβασε τιποτα γιατι δεν εκλεψες … αλλα και δεν θα μπορεις να κλεψεις γιατι δεν θα υπαρχει χρημα στις συναλλαγες.
         

      1. Τα τροφιμα θα ειναι χρυσος στα χρονια που ερχονται και θα εχουν μεγαλη ανταλακτικη αξια παγκοσμιως.
        Εγω τη μελιτζανα θα την κανω εξαγωγη και τα λεφτα που θα παιρνω θα τα ριχνω στην τεχνολογια … γιατι αναπτυξη χωρις τεχνολογια δεν υφισταται.
        Τους εθνοπροδοτες και τους μεταναστες τους παω σε ξερονησια διπλα στην Τουρκια ετσι ωστε τα ξερονησια να εχουν ζωη.
        Διοτι για να διεκδικησω ΑΟΖ, που ειναι υψιστης σημασιας για την επιβιωση μας ως εθνος απο ‘δω και περα, το ξερονησι πρεπει να εχει ζωη επανω του βαση UNCLOS.
        Mεχρι τωρα βαζουν κατσικια για να μην τα διεκδικησουν οι Τουρκοι.
        Εγω θα βαλω ανθρωπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *