Μια Υπερκερδοφόρα νέα αγορα πρόκειται να ανοίξει στην ελλάδα

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή , κρυφό άσσο στο μανίκι της Τρόϊκας αποτελεί η αξιοποίηση ενός υπερ-κερδοφόρου τομέα . Ενός τομέα του οποίου η αναφορα ξέφυγε από πολλούς αναλυτές ή απλά φυλάγεται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Πρόκειται για το λεγόμενο “Πακέτο Σωφρονισμού”.

Στις αρχές του μήνα Μαϊου άρχισε να κυκλοφορεί σε χρηματιστηριακά γραφεία του Λουξεμβούργου ένας κύκλος αφυπνιστικών ειδοποιήσεων σε “καλούς” πελάτες τους σχετικά με το αναμενόμενο (ακριβώς) άνοιγμα μιας νέας αγοράς στην ελλάδα.
Αυτή , της ανάληψης του σωφρονιστικού συστήματος στο ΣΥΝΟΛΟ του , από ιδιωτικές εταιρείες .
Έχει ήδη γίνει ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ όλων των πολιτών η αναγκαιότητα της αξιοποίησης του Σωφρονιστικού Συστήματος ….

Το καταδεικνύουν γεγονότα με τα οποία ως κοινωνία είμαστε αρκετά εξοικιωμένοι ..
Δραπετεύσεις, επεισοδιακές εξεγέρσεις φασιστοειδών , στυγεροί εγκληματίες που χρήζουν φύλαξης υψίστης ασφαλείας και φυσικά η επικίνδυνη άνοδος της φασιστοδεξιάς που ως σειρήνα μαγεύει τους ανυποψίαστους πολίτες.
Βάλτε κι από την άλλη το “ξεσήκωμα” κατοίκων που απαιτούν να “αναμορφωθούν” οι υποβαθμισμένες γειτονιές & επαρχιακές πόλεις (λόγω ύπαρξης σωφρονιστικών καταστημάτων)

Ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται πάνω από 100 χρόνια στο χώρο των σωφρονιστικών καταστημάτων (κυρίως στις ΗΠΑ) και των συστημάτων φύλαξης μελετάται να πάρουν το έργο….
Πέρα όμως από την αλτρουϊστική διάθεση του ιδιώτη επενδυτή , το χτίσιμο και το στήσιμο ενός σωφρονιστικού καταστήματος , απαιτεί τεράστια ποσά..
Τα συστήματα ασφαλείας κοστίζουν εκατομμύρια (και άλλα τόσα για συντήρηση)
Η επιμελητεία , ανάλογα ποσά μηνιαίως…άρα….. από που θα βγει το νόμιμα προσδοκώμενο ΚΕΡΔΟΣ στο οποίο αποβλέπει ο επενδυτής , προκειμένου να είναι συνεπής απέναντι στο κράτος και στην εφορία;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Το κέρδος θα βγει από το “ΠΑΚΕΤΟ”….
Το θέμα είναι , ποιο ειναι αυτό το “Πακέτο”.
Το “πακέτο” δεν είναι τίποτα άλλο από τη συνολική και ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΟΥ του συστήματος ΠΡΟΛΗΨΗΣ , ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ , ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ , ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ , ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΩΝ , ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ , ΦΥΛΑΞΗΣ και ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ σε ιδιώτες , οριζοντίως (ένας για όλα) ή καθέτως (πολλοί “επενδυτές” μοιράζονται αντικείμενα) …

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ (Blackwater ήδη δραστηριοποιείται με καταχωρήσεις ) θα αναλάβουν την ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ενάγων-εναγόμενος)

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , δηλαδή Ιδιωτικά δικαστήρια με την αποφασιστική συδρομή τους θα βοηθήσουν την Δικαιοσύνη να λειτουργεί αποτελεσματικότερα και ταχύτερα ,και (γιατί όχι) στη συνέχεια να αντικαταστήσουν ΠΛΗΡΩΣ τα δικαστήρια με τους διεφθαρμένους δικαστικούς και τη σαλιγκαροειδή ταχύτητα διεκπαιρέωσης που χαρακτηρίζει κάθε δημόσιο κοπροσκυλαίο υπάλληλο.
Μην μου πείτε πως δεν έχετε ξανακούσει για τη …βραδέως κινούμενο σύστημα απονομής δικαιοσύνης ….. ή τους επίορκους λειτουργούς της Θέμιδος ; …. εεε;

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΦΥΛΑΞΗΣ , που θα πάρουν τη θέση των αποδεδειγμένα διεφθαρμένων κρατικών φυλάκων των σωφρονιστικών ιδρυμάτων….

Η εξοικονόμηση που θα επιτευχθεί από την κατάργηση των αντίστοιχων δομών του Δημοσίου θα είναι τεράστια! Οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα είνα αμέτρητες.
Η κατάσχεση των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων (νομίμων και μη) των εγκληματιών θα φέρει τεράστια ποσά τόσο στον επενδυτή (που θα επανεπενδύσει) όσο και στο κράτος που καθήμενο και χωρίς κόστος θα εισπράττει από έναν εργατικό και υπεύθυνο Ιδιωτικό Τομέα αμέτρητα δισεκατομμύρια ,,,και μάλιστα χωρίς κανένα λειτουργικό κόστος !!!!

Τα μεγαλύτερα έσοδα όμως που αναμένοντα από το “Πακέτου Σωφρονισμού” βρίσκονται στο προνόμιο που θα αποδοθεί κι εδώ , όπως γίνεται ΠΑΝΤΟΥ όπου εντοπίζονται τέτοιου είδους πηρεσίες ….
Και το προνόμιο δεν είναι άλλο από το Προνόμιο-Δικαίωμα (βάση σύμβασης) του Επενδυτή-Δεσμοφύλακα να χρησιμοποιεί ο ίδιος ή να παραχωρεί το “δικαίωμα χρήσης” του κάθε φυλακισμένου (ονομασμένου ΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΥΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ) σαν εργατική δύναμη σε ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και να ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟ 1929 ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΕΙ.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το “Νέο Σύστημα Δικαιοσύνης & Σωφρονισμού” όταν σε σύντομο χρονικό διάστημα εξακτινωθεί , χωρίς δισταγμούς , επεμβάσεις άνωθεν , μαφιόζικες συναλλαγές κλπ κλπ , θα ονομάσει ΟΛΟΥΣ τους ενόχους και τους επικίνδυνους , όχι μόνο για την κοινωνία και την οικονομία αλλά και για κάθε αντιευρωπαίκή συμπεριφορά (ρατσισμος , εχθροπαθειες κλπ)
Με όλο το φασισταριό , τους “δεν πληρώνω” , τους κάθε λογής αντιδραστικούς μπαταχτσήδες , τους ρατσιστές κλπ , όταν με το καλό οι επενδύσεις ξεκλειδώσουν και ανοίξουν οι δουλειές , θα υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ προς ενοικίαση από εργολάβους και εργοδότες ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !

Πάρκαρε παράνομα ο γάϊδαρος ;
Δεν έκοψε ή δεν πήρε απόδειξη ο αλήτης υπονομευτής της κοινής προσπάθειας για την ανάκαμψη;
Δεν πλήρωσε ΦΠΑ;
Δεν πληρώνει …..έτσι γενικά ;
Εμφάνισε κάποιο καλόπαιδο συμπτώματα εχθροπάθειας,ρατσισμού ή νεοναζισμού ;

Η γκάμα της κοινωνικής και οικονομικής αλητείας είναι ατελείωτη ….

Αλλά και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ , πιστή στα Αιώνια Ευρωπαϊκά Ιδανικά κι Αξίες , θα συμμετέχει ενεργά στην εφαρμογή του δικαίου!

ksipnistere.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *