Νοικιάζουν ακίνητα χωρίς να ζητούν ενοίκια

Πρόθυμοι να διαθέσουν το σπίτι ή το κατάστημά τους σχεδόν δωρεάν εμφανίζονται πολλοί ιδιοκτήτες ακίνητων εάν βρουν ενοικιαστές που είναι διατεθειμένοι να επιφορτιστούν με τα χαράτσια και τους φόρους που επιβαρύνουν το ακίνητο.

Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται όλο και περισσότερο στα μεσιτικά γραφεία με τους ιδιοκτήτες να λένε στους μεσίτες ότι το παραχωρούν το ακίνητο τους, ακόμα και χωρίς ενοίκιο, εάν ο ενοικιαστής αναλάβει να πληρώσει τους φόρους και τα χαράτσια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

4 σχόλια σχετικά με το “Νοικιάζουν ακίνητα χωρίς να ζητούν ενοίκια”

  1. Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερη μαλακία. Που είναι αυτά τα σπίτια να νοικιάσψ 5-6.

    Σχόλιο αναγνώστη στο capital.gr:

    Πραγματική προσωπική ιστορία, έχω διαμέρισμα 115 τμ στα πατήσια, σε καλή κατάσταση και τοποθεσία, ενοικιαστής ούτε με το κυάλι, ανεξαρτήτως μισθώματος, εκτός από τους “λάθρο” που σου δίνουν τρία κατοστάρικα και μετά το σπίτι το κάνουν guesthouse. Προσπάθησα να το βγάλω στην αγορά για πώλησ, άρχισα με εβδημήνταπέντε χιλιάρικα, τίποτε, κατέβηκα στα πενήντα, τίποτε, κατέβηκα στα σαράντα, τίποτε, κατένηκα στα τριάντα και εκεί βρέθηκαν ένας-δύο ενδιαφερόμενοι, προσοχή ένας-δύο ενδιαφερόμενοι όχι καμμιά εικοσαριά. Συμπέρασμα? ετοιμαστείτε για άγρια προσγείωση, ακόμα και να τα χαρίζεις τα σπίτια απλά υπάρχουν ελάχιστοι σοβαροί ενδιαφερόμενοι!  

      1. Και 20 και 30. Γκέτο γίνεται και αχρηστεύονται και τα γύρω ακίνητα.
        Ποιος θα νοικιάσει το σπίτι σου αν γειτνιάζει με ένα τέτοιο γκέτο των 30 Πακιστανών; 

        1. Ούτε να περάσεις λέμε.
          Κάποια φίλη μου κάποιας καταγωγής τέλος πάντων όταν ανακάλυψε οτι συνηθίζω να περνάω από περιοχή “γκέτο” δικών της μου είπε ρητά να το αποφεύγω όσο μπορώ, και η ίδια το αποφεύγει ..ναι
           

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *