Σε τράπεζες θα μπορούν να δίνουν οι εφορίες στοιχεία για δανειολήπτες

Πληροφορίες για τα περιουσιακά στοιχεία των δανειοληπτών μπορούν να δίνουν πλέον οι εφορίες, με βάση γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Όπως τονίζεται κατηγορηματικά ο δανειστής έχει δικαίωμα να ζητά ενημέρωση για την περιουσιακή κατάσταση και τα εισοδήματα των οφειλετών.

www.skai.gr

6 σχόλια σχετικά με το “Σε τράπεζες θα μπορούν να δίνουν οι εφορίες στοιχεία για δανειολήπτες”

  1. Έτσι, έτσι……..
    Ελάτε και στα σπίτια μας.
    Καριοληδες έρχεται η ώρα σας.
    Παλιοπουστες ούτε στα δικαστήρια δεν θα θέλουμε να βρούμε το δίκιο μας.
    Η δικαιοσύνη στα χέρια του λαού.
    Εμείς ελιές εσείς κλωτσιές και χορτάστε με αυτές, σκουλήκια δοσίλογοι πολιτικοί και τραπεζίτες..

  2. Πως μπορούμε να βρουμε τη γνωμοδοτηση για να δουμε τι ακριβως λεει ,( αν δηλαδη αφορά όταν είσαι σε δικαστικό στάδιο ή και όταν απλώς οφείλεις )? στο site τους δεν την βρήκα

  3. Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε τι θα γίνει αν κλεισει η πρωην μαρφιν με τα δανεια?εχω δανειο στεγαστικο το οποιο ειναι σε 3μηνη καθυστερηση!Κινδυνεύω?δεν εχει ξεπερασει τις 100 ημέρες καθυστερησης ομως!Παρακαλώ πολυ ας απαντησει κάποιος που γνωρίζει..

    1. Αν κλείσει η Marfin, προσωρινά κερδίζεις χρόνο, μέχρι να αποφασισθεί σε ποιον μεταβιβάζεται το δάνειο σου, δηλ. σε ποια άλλη τράπεζα.

      1. ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..αν καταλαβα καλα δεν κινδυνευω..αλλα δεν μπορω να κανω και καταθεση στις δοσεις μου για να κατεβασω το ληξιπροθεσμο μου …επισης εχω διαβασει οτι κοκκινο δανειο χαρακτηριζεται το δανειο που ειναι στις 180 ημερες καθυστερησης..γνωριζεις αν ισχυει?

        1. Εξαρτάται. Μια πιστωτική καταγγέλλεται με τρεις απλήρωτες δόσεις, ένα στεγαστικό με 6 δόσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *