Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

200.000 Ελληνες δυσκολεύονται να πληρώσουν και το νερό

Δυσκολία να πληρώσουν ακόμη και τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά παρά το γεγονός ότι ένας μέσος λογαριασμός δεν ξεπερνά τα 40 ευρώ.

Η διοίκηση της εταιρείας παρουσίασε χθες στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το έτος 2012 περίπου 200.000 νοικοκυριά ζήτησαν διακανονισμό για νααποπληρώσουν τις οφειλές τους ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα η επιχείρηση σφράγισε 600 ρολόγια λόγω χρεών.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Στυλιανός Σταυρίδης ανακοίνωσε χθες ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ και ανέφερε ότι στις σκέψεις της επιχείρησης είναι να χρεώνει στο εξής μόνο το κόστος του νερού και όχι να βγάζει κέρδος η εταιρεία, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Εκτός όμως από τα χρέη των καταναλωτών αυτά που πνίγουν την ΕΥΔΑΠ είναι τα χρέη των δήμων και του Δημοσίου. Οι Δήμοι οφείλουν 223 εκατομμύρια ευρώ ενώ το Δημόσιο οφείλει 523 εκατομμύρια ευρώ.

iefimerida.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to 200.000 Ελληνες δυσκολεύονται να πληρώσουν και το νερό

  • Άρης

    Ε λοιπόν ;
    Να φάνε παντεσπάνι !
    Θα το μοιράζουν αυτοί που ψήφισαν συγκυβερνήσεις των τραπεζιτών .
    Θα είναι ντυμένες Αδελφές Τερέζες με βλέμμα συμπόνιας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>