Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Bank of America:Υπαρκτός ο κίνδυνος άτακτης χρεοκοπίας στην Ελλάδα

“Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κατέδειξαν πόσο εύθραυστη είναι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και πόσο απότομα μπορεί να εξαπλωθεί η κρίση χρέους”, σημειώνεται σε έκθεση της Bank of America – Merrill Lync, στην οποία τονίζεται ότι το ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι υπαρκτό.

Παρόλα αυτά στην έκθεση της Bank of America σημειώνεται ότι, αποτελεί θετική “έκπληξη” η ανάληψη της πρωθυπουργίας στην Ελλάδα από έναν τεχνοκράτη, όπως ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος τώρα καλείται να υλοποιήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές για να φτάσει τη χώρα με αργούς ρυθμούς ξανά στην ανάπτυξη.

Αναφορικά με την Ιταλία, στην έκθεση της Bank of America σημειώνεται ότι η κατάσταση στο πολιτικό και οικονομικό προσκήνιο της χώρας γίνεται ολοένα και πιο ανησυχητική, “ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι η Ιταλία αναγκάζεται να εγκρίνει για τρίτη φορά συμπληρωματικό προϋπολογισμό μέσα στους τελευταίους πέντε μήνες. Επιπλέον εκφράζονται ανησυχίες για το κατά πόσο η συνδρομή του ΔΝΤ στην ιταλική οικονομία θα μπορούσε να αντιστρέψει το κλίμα.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>