Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Euro…πάπαλα! – Οι διεθνείς επενδυτές αποσύρουν τεράστια ποσά από τα ομόλογα του ευρώ

Οι διεθνείς επενδυτές αποσύρουν τεράστια ποσά από τις κρατικές αγορές ομολόγων της ευρωζώνης, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς σχολιάζοντας ότι αυτό ίσως οδηγήσει στην ανάγκη διάσωσης της Ισπανίας. Επικαλούμενη εκτιμήσεις τραπεζιτών η βρετανική οικονομική εφημερίδα γράφει ότι την τελευταία διετία 100 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν αποτραβηχτεί από τις αγορές κυβερνητικών ομολόγων της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, καθώς πολλοί επενδυτές έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην ευρωζώνη.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι υπάρχουν φόβοι πως οι επενδυτές αυτοί, μεταξύ των οποίων συνταξιοδοτικά ταμεία και άλλοι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι ομολόγων, μπορεί να μείνουν μακριά από τα κρατικά ομόλογα της ευρωζώνης για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτής του Σίτι επισημαίνει ότι το σημείο καμπής που ενέτεινε την επιφυλακτικότητα των επενδυτών ήταν οι διαδοχικές διασώσεις της Ελλάδας με μεγάλες ζημιές για τους ιδιώτες πιστωτές. Εξηγεί ότι υπάρχουν ανησυχίες πως το δρόμο της Ελλάδας μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες χώρες-μέλη.

www.greekmoney.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>