Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Forum: Γενική συζήτηση 12

Συζήτηση για όλα τα θέματα

1. Ο καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τις απόψεις του, ανεξάρτητα αν ενοχλούνται οι άλλοι, αρκεί να μην είναι υβριστικός και να τηρούνται οι ισχύοντες νόμοι.

2. Όποιος ενοχλείται από τις απόψεις κάποιου, μπορεί να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα ή απλά να τον αγνοήσει. Το να μην απαντήσεις καθόλου σε κάποιο σχόλιο, καμιά φορά είναι η καλύτερη απάντηση.

3. Όλοι μας είμαστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, όπως καταλαβαίνουμε και τυχόν κρυμμένες σκοπιμότητες, πίσω από κάποια σχόλια.

4. Ορισμένες φορές, πίσω από κάποιο σχόλιο που δεν μας αρέσει, μπορεί να κρύβεται κάποια δυσάρεστη αλήθεια.

5. Μην ξεχνάτε ποτέ τη φράση του Θεμιστοκλή: Πάταξον μεν, άκουσον δε

6. Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία ή greklish

7. Σχόλια προσβλητικά ή υβριστικά δεν θα διαγράφονται, αλλά θα αποκρύπτονται,επισημασμένα ως μη αποδεκτά, με δυνατότητα ανάγνωσης μόνο από όσους επιθυμούν.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

648 Σχόλια Forum: Γενική συζήτηση 12

 • no more

  κάτι ακόμα, όταν λένε ότι μπορούν να καλούν μια φορά ανά 2η μέρα, εννοούν εργάσιμη μέρα;; δηλαδή άμα σε καλέσουν παρασκευή μπορούν να ξανακαλ΄σεουν δευτέρα;; ή θα πρέπει να σε καλέσουν από τρίτη και μετά;;

 • elisavet50

  elisavet50
  καλημέρα, ελπίζω να μου απαντήσετε. έχω στεγαστικό δάνειο, συνοφειλέτης με τον σύζυγό μου (τον πρώην), και από τον Φεβρουέριο του 2018 είναι ακάλυπτο. Με έχει αφήσει με 4 παιδιά και απλήρωτα δάνεια, με πολύ προσπάθεια παίρνουμε 575 ε κατάσχεση από το μισθό του για να ζήσουν τα παιδιά. έκανα αίτηση στην τράπεζα με τον κώδικα δεοντολογίας και η πρόταση που μου έκαναν δεν μπορεί να καλυφθεί ούτε αυτή. έκανα δική μου πρόταση που την απέρριψαν. αύριο κλείνουν 15 μέρες που έχω για να αποδεχθώ την πρότασή τους.
  1) να πάω στον τραπεζικό διαμεσολαβητή;
  2) να πάω στο συνήγορο του καταναλωτή;
  3) πρέπει να πάω αύριο ή γίνεται και από δευτέρα, να δω πρώτα τι να κάνω;
  4) έχετε κάποια άλλη γνώμη;

 • Careta

  Καλησπερα. Ενταχθηκα στο νομο κατσελη και βγηκε αποφαση απο το 2015 να καταβαλω 200 ευρω αθροιστικα σε 5 τραπεζες μηνιαιως. Η αποφαση μου  κοινοποιηθηκε μονο απο την eurobank ιουνιο το 2018.Αν γνωριζει καποιος 1. Πρεπει να μου κοινοποιησουν την αποφαση και οι αλλες τραπεζες? 2. Στην citibank. που καταβαλω την δοση? 3. Δεν εχω δυνατοτητα πληρωμης των 200 ευρω λογω μειωσης της συνταξης μου.Τι γινεται ? 4. Αν δεν καταβαλω καμμια δοση τι γινεται?

 • Ένα χρήσιμο εργαλείο για υπολογισμό δόσης δανειου και πόσο μπορεί να σας εγκριθεί:

  https://savvakis.github.io/loaner/

   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>