Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Goldman Sachs vs δυσαρεστημένου στελέχους

Δεν έχασε χρόνο η Goldman Sachs Group να απαντήσει στο δυσαρεστημένο στέλεχος της που άναψε φωτιά στο διαδίκτυο δημοσιεύοντας την επιστολή της παραίτησής του.

Σε άρθρο του στους New York Times, o Greg Smith κατηγορεί την Goldman ότι πρόδωσε την ιστορική της κουλτούρα και βάζει τα κέρδη πάνω από τα συμφέροντα των πελατών της. Πρόσθεσε πως στελέχη της Goldman μιλούν ανοιχτά για το πώς θα «ξεζουμίσουν» τους πελάτες τους, τούς οποίους συχνά αποκαλούν «muppets».

Τα σχόλια του Smith για την εταιρική κουλτούρα της Goldman κυκλοφόρησαν γρήγορα στο διαδίκτυο, προκαλώντας αναστάτωση στο Twitter και αλλού.

Στέλεχος της Goldman επιβεβαίωσε ότι ο Smith, ο οποίος εργαζόταν για την τράπεζα της Wall Street σχεδόν 12 χρόνια, παραιτήθηκε σήμερα το πρωί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Goldman δεν παρέμεινε σιωπηλή. «Διαφωνούμε με τις απόψεις που διατυπώθηκαν, οι οποίες δεν αντανακλούν τον τρόπο που διευθύνουμε την επιχείρησή μας,” δήλωσε εκπρόσωπος της τράπεζας. “Πιστεύουμε πως επιτυγχάνουμε μόνο όταν οι πελάτες μας επιτυγχάνουν. Αυτή η θεμελιώδης αλήθεια βρίσκεται στην καρδιά της δραστηριότητάς μας.”

Πηγή:www.capital.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>