Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

H Ιρλανδία έτοιμη να τυπώσει χρήμα

Για το ενδεχόμενο ακόμη και πλήρους διάλυσης του ευρώ προετοιμάζονται κεντρικές τράπεζες κρατών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal, οι τράπεζες εξετάζουν “σενάρια ανάστασης εθνικών νομισμάτων που αποσύρθηκαν μετά την είσοδο του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος” στο μπλοκ της Ευρωζώνης.

Η Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας εξετάζει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της WSJ, σε ποια νομισματοκοπεία θα απευθυνθεί εάν κληθεί να επανατυπώσει το νόμισμά της. Εκτός, όμως, των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών και άλλες τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο λαμβάνουν αμυντικά μέτρα απέναντι στην αναταραχή που θα προκαλέσει μια κατάρρευση της Ευρωζώνης.

Η Ελβετία ήδη σχεδιάζει την αποσύνδεσή της από το ευρώ ως “εξωτερικό σημείο αναφοράς ισοτιμίας σε μια προσπάθεια να κρατήσει την αξία του νομίσματος της σταθερή”. Ενώ το Μαυροβούνιο που, αν και δεν είναι στην Ευρωζώνη χρησιμοποιεί το ευρώ ως επίσημο νόμισμα, αναζητά το νέο εθνικό του νόμισμα σε περίπτωση που το ευρώ καταρρεύσει.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>