I want to be ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !

Γραφει η Μαγδα Τσεγκου

Διαβάζουμε, άκουμε και μαθαίνουμε για τους υποψήφιους των κομμάτων . Μας έχουν ζαλίσει . Μας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που όμοιά της δε ξανάγινε ποτέ .

Για να σας πω την αλήθεια από κάποιους το περίμενα . Τα «ψώνια» τα «νούμερα» και κάποιοι-ες με την εικόνα του τύπου, «κάτι πρέπει να γίνω κι εγώ στην ζωή μου » ,φαίνονται από μακριά και τους ξέρουμε χρόνια τώρα .

Κάποιοι είναι ήδη διάσημοι, άλλοι πάλι δεν είναι, αλλά παλεύουν χρόνια με νύχια και με δόντια να γίνουν και δεν τους βγαίνει . Σου λέει να η ευκαιρία , τώρα θα κατεβώ κι εγώ τι έχουν καλύτερο οι άλλοι . Αν δείτε με προσοχή τα ψηφοδέλτια θα παρατηρήσετε κι εσείς ότι δυστυχώς -με μεγάλη θλίψη το γράφω- δεν υπάρχουν ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με προσωπικότητα με γνώσεις και κυρίως με ΟΡΑΜΑ.

Αν δούμε αυτούς (τους ότι να ναι )μέσα στην Βουλή, πραγματικά είναι σαν να σηκώνουμε τα χέρια και να παραδίνουμε την χώρα στον κάθε τυχάρπαστο που ονειρεύεται να παίρνει τον μισθό του βουλευτή να νιώθει ότι έχει εξουσία και να καμαρώνει το σοι του. Αλήθεια τι όραμα έχουν όλοι αυτοί οι υποψήφιοι οι διάσημοι , το όραμα της εξουσίας του χρήματος και της σίγουρης θέσης. Σου λεει τι έχω να χάσω και δεν παω . .. Έτσι δεν χτίζεται κράτος . Έτσι δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για το μέλλον . Έτσι δεν μπορείς να περιμένεις το καλύτερο για τον τόπο σου .

Μέχρι να μπουν να ‘’ξεστραβωθούν’’ και να καταλάβουν τις τους γίνεται έφυγε η τετραετία . Παμε γι άλλα μετά . Και έτσι θα χαθεί και πάλι πολύτιμος χρόνος για την χώρα με ανθρώπους που ίσως και να είχαν καλή πρόθεση και διάθεση για προσφορά αλλά δεν φτάνει δεν είναι αρκετό δεν είναι αυτό που θέλει ο τόπος τώρα . Ανθρώπους που «να ξέρουν πέντε πράγματα και γράμματα» που λεει και η γιαγιά μου , ανθρώπους που να έχουν γνώσεις .

Είδαμε την προσφορά και τις αλλαγές που έφεραν όσοι επώνυμοι μέχρι σήμερα μπήκαν στην βουλή . Ούτε μια ομιλία ούτε μια αλλαγή σε νομοσχέδιο . Λειτουργούσαν σαν τα πρόβατα στο μαντρί ότι πει το κόμμα , πετάει ο γάιδαρος πετάει , χωρίς προσωπική άποψη χωρίς επιχειρήματα χωρίς τίποτα για ότι ψήφιζαν στην βουλή . Πριν ψηφίσετε σκεφτείτε τι είναι αυτός ο άνθρωπος τι έχει κάνει στην ζωή του , τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα . θέλει να αλλάξει κάτι ; μάλιστα μπράβο του , έχει γνώσεις ξέρει τι πρέπει να αλλάξει ,μπορεί όμως να το κάνει ; όχι ! τέλος έξω!

Δεν μπορείς καλέ μου υποψήφιε να έχεις μια θέση που θα αποφασίσει για την τύχη μου και των παιδιών μου . Και φυσικά όσους άκουτε αυτές τις ημέρες μην τους κατηγορήσετε ότι λενε ψέματα παπαπαπαπαπα προς θεού . Δεν λενε ψέματα απλά ξέρουν καλά να κρύβουν την αλήθεια . Αυτή που θέλει και αξίζει ο έλληνας την αλήθεια για τα λάθη, την αλήθεια για την διαπλοκή, την αλήθεια για το ποιος σκατά φταιει και φτάσαμε εδώ . Να μην έχουν να φανε τα πιτσιρίκια στο σχολείο, ο πατέρας να ναι ξαφνικά άνεργος ,η μάνα με πετσοκομμένο μισθό και ο παππούς με την γιαγιά να έχουν δουλέψει μια ζωή για να πάρουν μια σύνταξη ψίχουλα ενώ έχουν δουλέψει σκληρά και τους έχουν κάνει κρατήσεις «υψηλών προδιαγραφών » και μία κοινωνία στα όρια όχι της φτώχειας αλλά της πείνας . Αυτά δεν τα λεει κανείς τι να πει τι να απαντήσει . Δεν λεει κανείς για τα μέτρα που θα έρθουν ποιος από όλους αυτούς θα έχει μετά τα κότσια να σηκώσει το χέρι στην βουλή και να πει όχι δεν τα ψηφίζω . ΚΑΝΕΙΣ . Θα κάνουν όλοι τις κότες τότε. Ότι δήθεν και πάλι αναγκάστηκαν να τα ψηφίσουν τα νέα μέτρα για σώσουν την πατρίδα. Είναι η γνωστή καραμέλα που πιπίλιζαν και οι προηγούμενοι . Προσέξτε κύριοι γιατί οι καραμέλες ή λιώνουν ή κάθονται στο λαιμό . Και επειδή την πιπιλίζουν πολύ καιρό ίσως να συμβεί το δεύτερο ! Και καλή χώνεψη λεμε εμείς .

magdatsegkou.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.