Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Independent: «Ο Έλληνας ζητιάνος βγήκε στη γύρα για λεφτά»

«Ο Έλληνας ασθενής επιστρέφει ξανά για βοήθεια» είναι ο προκλητικός τίτλος τηςIndependent, που σε χθεσινό της άρθρο αναφέρεται στην χώρα μας και την επικείμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ με διόλου κολακευτικά σχόλια.

«Ο Έλληνας ζητιάνος περιοδεύει για μία ακόμη φορά στις ευρωπαικές πρωτεύουσες. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης (συνεργασίας) Αντώνης Σαμαράς ζητάει περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του Μνημονίου.

Γιατί μετά από τόσα δισ. ευρώ που έριξε η Ευρώπη στην Ελλάδα ως βοήθεια, χρειάζεται να απλώσουν και πάλι το χέρι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα η τύχη της Ελλάδας θα κριθεί στη συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά, εαν δηλαδή πείσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός το «μεγάλο αφεντικό» της Ευρώπης, την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Όλα τα σενάρια ωστόσο είναι πιθανά εκτιμά η εφημερίδα τονίζοντας «Η Μέρκελ ή θα σπρώξει τους Έλληνες στην έξοδο για να διατηρήσει τη συνοχή της κυβέρνησης της, ή θα τους βοηθήσει με τον κίνδυνο να καταρρεύσει».

www.tsantiri.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>